banner marshal garden
Femei de 10

5 motive pentru care femeia devine mai frumoasă, odată cu trecerea anilor

Fericirea vine doar la cele care știu să NU stea după ea. La cele care nu pun condiții și nu au pretenții. La cele care, poate, au adresat cândva o rugăminte Universului, iar apoi s-au relaxat și au trăit liniștite, fiind convinse că totul se va întâmpla potrivit celor solicitate de ele.
Și mai este ceva. La fel ca și fericirea, și frumusețea vine doar la cele care știu să trăiască. Pur și simplu, să se relaxeze și să trăiască, fără să numere zilele care trec și ridurile pe care acestea le aduc cu sine.

Nu demult, cercetătorii britanici au realizat un sondaj haios. Ei i-au chestionat pe bărbați și pe femei cu privire la frumusețea feminină.
Veți fi uimite să aflați că 70 la sută dintre bărbați au declarat că principala calitate pe care o apreciază la femei este siguranța pe sine. Ea le face pe femei să fie dorite. Iar această calitate vine odată cu vârsta. Vine atunci când uiți de complexe, nu te mai deranjează coșurile de pe față și nu mai stai să plângi în baie până ți se înroșesc ochii. Vine atunci când te placi așa cum ești. Și când te simți bine cu tine însăți.

Mergem mai departe. 47 la sută dintre bărbati au spus că le plac femeile stilate. Păi și când apare stilul la femei? Abia atunci când pricepem că acest pulover ne îngrașă, că acești pantaloni nu ni se potrivesc și că este suficient să ne punem o eșarfă colorată la gât, ca să avem o ținută perfectă. Stilul apare și el odată cu vârsta.

Noi ne facem, de fapt, mai frumoase odată cu vârsta. Să o luăm matematic:

1.Frumusețea vine după ce naștem prima oară.
Femeia începe să lumineze din interior. E greu de explicat, dar ea pare că a descoperit o taină ascunsă, un lucru de preț. Această strălucire o face cu totul și cu totul specială. De obicei, după o astfel de femeie se întorc capete. Iar dacă nu ați născut încă – aveți tot timpul sa o faceți.

2.Frumusețea vine după o mare dezamăgire.
Pare ciudat, nu? Femeile care au traversat o criză și și-au revenit din ea, devin mult mai înțelepte. Iar o femeie cu experiență de viață atrage întotdeauna interesul masculin.

3.Frumusețea vine atunci când îți întâlnești bărbatul potrivit
” Vai, Ema! ce bine arăți! Strălucești toată!” – mi-a strigat în urmă o prietenă, în timp ce fugeam la întâlnire cu iubitul meu. Cert este că bărbatul iubit reușește să scoată la iveală dintr-o femeie tot ce are ea mai bun . Alături de cei pe care-i iubesc, toate femeile arată mult mai frumoase.

4.Frumusețea vine atunci când începem să ne iubim pe noi însene
Da, da, ați înțeles bine! Să ne iubim! Nu să ne răsfățăm și să ne găsim justificări. Nu e deloc ușor. Fetele tinere nu reușesc cest lucru, el vine odată cu vârsta. Trebuie să înveți să fii atentă la ceea ce-ti spune trupul tău, să știi să-ti cunoști părțile forte și pe cele slabe, iar pe acestea din urmă să le maschezi. Dacă ești tristă, să nu dai fuga la o prietenă și sa i te plângi, ci să stai puțin în singurătate. Dacă ești mulțumita de tine, să nu te lauzi în dreapta și-n stânga. Fără această dragoste de sine nu vom fi niciodată fericite.

5.Frumusețea vine când femeia este liniștită.
Priviți fotografia Monicăi Belucci. Cât de liniștită și echilibrată este această femeie. Nu poți să n-o privești cu admirație. Dragostei nu-i plac istericalele. Bine că le experimentăm doar în tinerețe. Bine că, odată cu trecerea timpului, reușim să ne controlăm emoțiile. Femeile echilibrate au mereu o alură de învingătoare. Și prin asta, atrag.

Vârsta nu reprezintă decât niște cifre care nu au nicio semnificație! Întrebați-mă dacă aș vrea să mai am din nou 20 de ani! Sub nicio formă!!! Dimpotrivă! Mă bucur nespus că am reușit să mă împac cu mine însămi. Iar asta mă face să fiu mult mai sigură pe mine!

Iubiți-vă, așadar, pe voi însevă, dragile mele! Iubiți-vă, indiferent de vârsta pe care o aveți! Iubiți-vă din ce în ce mai mult! Fiți liniștite și fericite! Și țineți minte : vârsta, așa cum spuneam, nu sunt decât niște cifre, care nu spun nimic!

Sursa: womanhappiness.ru

Surse foto: 21vek12.ru, otvetnavse.com, infovoronezh.ru, uznayvse.ru, lider99.livejournal.com

Femei de 10 pe Facebook