Ea și El

20 de lucruri care ucid relația dintre femeie și bărbat

Dragostea nu este ceea ce vedem în filme. Ea nu înseamnă numai întâlniri romantice și săruturi sub clar de lună. O relație fericită reprezintă un efort comun deosebit, bazat pe încredere reciprocă și răbdare. Dar armonia conjugală este foarte ușor de spulberat. Iată 20 de lucruri care vă pot strica iremediabil relația cu jumătatea voastră :

1.Încercarea de a va schimba unul pe celălalt.

Oameni ideali nu există. Dar fiecare din noi avem trăsături și obiceiuriimg_2781 pe care celălalt nu va reuși să le schimbe, oricât s-ar chinui. De aceea, nu faceți confuzie între șosetele aruncate prin casă ( obicei) și umbrela pierdută pentru a cincea oară într-o lună ( trăsătură de caracter).

2.Cunoașterea părinților celuilalt .

E bine dacă-i cunoașteți pe părinții soțului. Și mai bine dacă sunteți prieteni. Dar e un caz ideal. În orice caz, nu trbuie să lăsați ca influența lor să se manifeste în căsnicia voastră. De aici pot surveni destule rupturi. Sau, în orice caz, pot să vă strice buna dispoziție.

3. Telefonul mobil.

Este uluitor cât de repede gadgeturile au devenit din ajutoarele noastre, dușmanii noștri. În loc să ne bucurăm de cel drag, pierdem vremea butonând telefonul.

4.Reproșurile făcute în public.

img_2776Nu vă rezolvați niciodată problemele în public! Îi veți pune într-o situație neplăcuta și pe cei din jur, nu numai pe partener. Oricât de tare n-ar clocoti sângele în dvs, incercați să puneți punctele pe “i” doar în intimitate.

5. Certurile.

Diferențele de opinie sunt inevitabile. Mai devreme sau mai târziu, fiecare cuplu găsește puncte de divergență. Certurile reprezintă o componentă a fericirii conjugale, cu o singură condiție: să nu se întreacă limitele! Nu vă jigniți reciproc, nu puneți supărarea voastră mai presus decât omul iubit. Nu există conflict care să nu poată fi rezolvat pe calea compromisului.

6. Tăcereaimg_2779

. Nimeni nu vă poate citi gândurile. Nici măcar omul iubit. Ai o problemă? Vorbește despre ea. Nu-ți place ceva? Spune! Exprimarea emoțiilor, pozitive și negative, reprezintă o condiție esențială a armoniei conjugale!

7. Lipsa de iertare.

Cu toții greșim. Și voi, așadar. Invățați să vă iertați aproapele. Nu țineți supărarea. În așa fel veți salva și relația și veți scăpa și de stres.

 
8. Locul nepotrivit și momentul nepotrivit.

Discutarea problemelor vitale trebuie să se facă într-un mediu potrivit și într-un moment bine ales. Spre exemplu, nu trebuie să vorbiți despre schimbul de locuință la finalul unei zile agitate. Răspunsurile monosilabice și încuviințările nu sunt neapărat un semn al dezinteresului partenerului dvs…

 
9. Banii.

Relațiile presupun să și dați, nu numai să luați, Însă nu trebuie să exagerați, nici măcar din punct de vedere financiar. Cădeți de acord asupra conduitei de bază : cum să vă derulați viața de familie, cine administrează bugetul. Dar evitați fraze de genul : ” Duminică mergem la film, dar plătești tu, că eu am plătit săptămâna trecută!”
10. Transformarea țânțarului în armăsar.

Nimeni nu e perfect. A uitat să arunce gunoiul? I-ați ars cămașa? A uitat să plătească internetul? Toate sunt niște prostii imense! Nu faceți din țânțar armăsar! Mai bine ieșiți la o plimbare, și cu ocazia asta aruncați și gunoiul!

Sexy man and woman dressed in jeans doing a fashion photo shoot11. Spionatul.

Dragostea se bazează pe încredere. Aveți încredere în jumătatea voastră de viață. Iubitul vostru trebuie să aibă și el o oarecare libertate. Respectați-i-o! Nu-i pândiți SMS-urile sau mailurile, nu-i scotociți prin buzunare. Lucrurile acestea rănesc iubirea și distrug relația.
12. Gelozia.

Unii o consideră ca fiind un semn de iubire, alții – că e unul de egoism și lipsă de respect. In ambele cazuri, suferă amândoi. Cum să te lupți cu ea? Fiți, pur și simplu, sinceri unul față de celălalt și nu dați prilejuri de gelozie!

 
13. ” Relaxarea” .

Nu ati observat că, după ce și-au găsit jumătatea, oamenii încep să ia în greutate? Armonia cuplului este un lucru minunat, dar nu trebuie să vă puna pe tanjeală! Vreti ca partenerul să-și piardă interesul în voi? Oare nu are dreptul să se mândrească cu frumusețea voastră?

 
14. Сomparațiile.

Uitați despre “foștii”! Locul lor e în Trecut! Aveți o nouă iubire și e foarte ușor s-o distrugeți, dacă veți face mereu comparații între actualul și fostul!

15. Împreună , 24 din 24img_2775

” Ce pereche ideală! Fac totul împreună!”. Dar oare cât le e sortit să fie împreună? Omul tânjește, de regulă, după intimitate. Nu stați unul pe capul celuilalt non-stop! Dimpotrivă, cu cât vă vedeți mai rar, cu atât va veți bucura mai mult unul de celălalt.

16. Minciuna.

Minciuna, ca și apa, are capacitatea să erodeze fundamentul chiar și al celei mai trainice legături. Poți respecta principiul dr. House : ” Toată lumea minte”, dar nu în relația cu cel drag. Spuneți-i deschis dacă nu v-a placut rochia pe care v-a cumpărat-o și învățați să și primiți astfel de “adevăruri” spuse vouă de cel pe care-l iubiți!

17. Auto-minciuna.

Uneori relațiile se destramă nu pentru că ne mințim partenerul, ci pentru că nu suntem sinceri față de noi înșine. Este oare acesta omul alături de care vreau să îmbătrânesc? Vreau să mă dedic lui? Pănă nu vă veți răspunde sincer la aceste întrebări, nu veți atinge armonia conjugală!

 
18. Neîncrederea în sine.

Nu lăsați complexele să vă chinuie : Oare am ales bine? Oare El este acela? . Și reciproca e valabilă : fugiți de cei care sunt prea siguri pe ei și vă fac să va simțiți nesemnificativi!
img_277419. Țelurile

Ce faceți în viitor? La ce duce această relație? Trebuie să fiți siguri că țelurile voastre coincid cu ale partenerului. Poate acesta nu are de gând să se însoare în următorii 10 ani, iar dvs sunteți obsedate de măritiș! Nu vă jenați, clarificați aceste aspecte și rupeți relațiile fără viitor.

20. Iubirea, ca ceva dat.

Se consideră că nu iubim pentru ceva anume, ci iubim pur și simplu. Perfect adevărat. Dar si această medalie are reversul său: iubirea nu trebuie percepută ca fiind ceva dat. Este un dar al sorții. Fiți recunoscătoare partenerului vostru pentru sentimentele pe care le nutrește față de dvs!

Sursa : lifehacker.ru

Imagini: copypast.ru, ort.lib.ru, teenproblem.net, mobil usic.ru, liveinternet.ru, vnore.net

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.