Femei de 10

10 semne că ai de a face cu cineva mai inteligent decât tine

Te consideri, oare, mai deșteaptă decât toți cei din jurul tău? Hai, fii sinceră, cine nu-și dorește să aibă un grad superior de inteligență?! Site-ul lifehack.org a pus la punct o grilă cu ajutorul căreia poți identifica foarte ușor gradul de inteligență al celor din jurul tău. Nu de alta, dar e bine să știi de la bun început cu cine ai de a face!

Iată cele 10 „simptome” ale oamenilor inteligenți:

1.Vorbesc puțin și fac mult. Știu foarte bine că numai tăcând și ascultându-i pe ceilalți, vor deveni și mai inteligenți.

2.Știu mult mai multe lucruri decât presupune domeniul în care sunt specializați. Sunt înzestrați cu o curiozitate nativă, care-i face să fie imagefoarte interesați de ceea ce fac cei din jurul lor.

3.Jonglează, cu talent, cu cariera, familia și interesele personale. Nu obosesc niciodată să păstreze echilibrul între cele trei. Reușesc să se descurce cu toate problemele, funcționând simultan pe mai multe fronturi.

4.Se alimentează în permanență cu informație de ultimă oră. Obișnuiesc să studieze – deși nu frecvent – rețelele de socializare și site-urile populare, pentru a nu scăpa nicio informație de actualitate, pentru a se pune la punct cu trendurile și tendințele societății.

5.Chiar și atunci când în viață le merge de-a-ndoaselea, îi vei vedea zâmbind. Oamenii inteligenți nu vor fi niciodată copleșiți, pentru că inteligența lor le va oferi în permanență variante de rezolvare a problemelor, astfel încât să poată preveni orice deznodământ negativ.

image6.Știu foarte bine că sunt cei mai inteligenți oameni dintre toți cei prezenți într-o încăpere, însă nu-și pierd timpul să demonstreze acest lucru. În loc de asta, vor face tot posibilul să-i facă și pe cei din jur să se ridice la nivelul inteligenței lor.

7.Dacă ocupă funcții de conducere, vor face tot posibilul ca oamenii din subordinea lor să-și lărgească orizontul de cunoștințe, să devină mai comunicativi și mai populari decât au fost până acum. Ei nu se tem de apariția unor alți oameni inteligenți, ba, dimpotrivă, încearcă să se convingă de faptul că tovarășii lor de muncă sunt chiar mai inteligenți decât ei înșiși.

8.Au abilități bine ascunse, pe care nu le scot însă la iveală decât atunci când acest lucru devine absolut necesar. Ei nu simt nevoie să-și demonstreze aptitudinile, pentru a le arăta celor din jur că sunt mai grozavi decât aceștia.

9.Pot să aibă sau pot să nu aibă o pregătire superioară. Atunci când vor fi în preajma voastră, nu veți ști niciodată acest lucru, până nu le veți studia CV-ul.

10.Ei nu vă vor face niciodată, în nicio circumstanță, proști, chiar dacă gluckliche schulerin vor der tafelle va fi foarte ușor acest lucru. Asta pentru că știu foarte bine că… „cine zice, ăla este”!

Acum știți foarte bine care sunt „semnalmentele” unui om inteligent. Dacă vă doriți să intrați și voi în această categorie, luați aminte la vorbele unui budist îmbrăcat în blugi zdrențuiți, pe numele său Steve Jobs: ” Tot ceea ce vedem în jurul nostru este creat de oameni care nu sunt mai inteligenți decât noi. Stă în puterea noastră să schimbăm lucrurile, să le influențăm și sa creem lucruri noi”.

Surse foto: fb.ru, vk.com,miridei.com,eva.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.