banner marshal garden
Modă

Lectie de stil : Sugestiile Melaniei Trump pentru o zi răcoroasă de vară

 

 

Prima Doamnă a Statelor Unite ne demonstrează din nou că are stil. Vă vom șopti câte ceva despre felul în care Melanie Trump îsi alege , de data aceasta, ținuta pentru o zi răcoroasă de vară, dintre cele de care tocmai am avut și noi parte.

Desigur, din clipa în care Donald Trump a devenit președinte, nicio ediție a revistelor glossy sau a ziarelor tabloide nu scapă ocazia de a comenta felul în care se îmbracă soția primului om de pe planetă. . Cu atât mai mult, cu cât nicio apariție publică a acesteia nu se întâmplă fără o pereche de tocuri năucitoare, care îi pun în valoare silueta de invidiat și tinutele de top.

Melanie Trump la Washington

După o serie de apariții impecabile în timpul vizitei în Arabia Saudită, doamna Trump a schimbat macazul, alegând la un moment dat, o cămașă-rochie romantică și o pereche de balerini de culoarea pielii. A rezultat ceva în maniera Audrey Hepburn în “Vacanță la Roma” .
Această “noutate” în garderoba Primei Doamne le-a mers la suflet fanilor săi.

Cu toate acestea, s-a văzut și cu această ocazie, că doamna se simte mult mai confortabil în ținute stilate dar “aspre” , dar care sunt mulate pe corp și care denotă “spiritul american”, stil ce contravine deseori “neglijenței europene” , caracteristică bunăoară doamnei Macron.


Cam așa arăta Melania, recent, atunci când a fost fotografiată la Washington.
Alegerea Primei Doamne în acea zi s-a rezumat la : pantaloni Valentino, pantofi-bărcuță cu toc Manolo Blahnik, geantă Birkin din piele de crocodil și un top tricotat cu mânecă lungă, la baza gâtului.
Chiar dacă Melanie Trump arată întotdeauna impecabil, se poate lesne observa predilecția sa pentru lucrurile simple și extrem de laconice, de aceea nu e foarte greu să găsești astfel de ținute în comerțul de masă.

Sursa: hochu.ua

 

 

Femei de 10 pe Facebook