Frumusețea femeii Diamond Modă

Să strălucim şi iarna!

Ce suntem noi, FEMEILE? Cât suntem raţiune şi cât suntem emoţie? Când şi cum ne transformăm din copile fragile, care-şi caută rostul, în femei puternice, care ştiu ce vor?  Femei- DIAMOND! Ce ne ajută şi ce ne împiedică să fim cu adevărat noi înşine, să strălucim? Pentru că eu cred că în orice femeie, e o strălucire ascunsă care aşteaptă anotimpul potrivit, omul potrivit sau clipa aceea unică, să iasă la lumină şi să se reflecte în ochii şi în zâmbetul celor din jur.

Uneori, tocmai pentru că suntem femei, ne face să ne simţim bine şi un articol vestimentar, o rochie, o bijuterie, o pereche de pantofi…

Iar eu sunt foarte aproape de articole care ne fac să rămânem într-o plăcută zonă de confort şi, ca bonus ne mai asigură şi avantajul de a arăta bine. Atunci, de ce să nu împărtăşim împreună păreri, experienţe şi dorinţe? Da, dorinţe… Ce v-ar mai plăcea să găsiţi în România?

Ştiaţi că Diamond by Adesgo este un brand românesc care a adus pe piaţa noastră nu numai ciorapi, dar şi lenjerie fără cusături? Şi, deşi ne place la nebunie bumbacul, Adesgo produce lenjerie dintr-o microfibră absolut specială, care permite umidităţii să se evapore, fără să creeze nici cel mai mic disconfort. Maiourile de microfibră de exemplu, ţin de cald, se mulează perfect pe corp, nu au nici o cusătură şi se comportă ca a doua piele, fiind aproape invizibile, datorită texturii catifelate.

Sunt ideale pentru acest anotimp mai puţin prietenos şi ne lasă pielea să respire, iar în completare, colecţia mai are brasieră şi chilot normal, tanga şi tip boxer.

Chiar dacă zilele sunt mai scurte, soarele se arată mai rar, şi vremea e mai puţin prietenoasă, încercaţi să gasiţi în fiecare dimineaţă acel ceva, care vă bucură şi vă inspiră strălucirea din interior!

Rubrică susţinută de:

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate