Frumusețe

O vizită la salon

Coafura îți poate schimba total înfățișarea, de aceea este bine să știi că o simplă vizită la coafor și câteva sfaturi îți pot întineri look-ul. O mulțime de secrete ce țin de forma și volumul podoabei tale capilare te pot face mult mai tânără, trebuie doar să ai curajul să te lași pe mâna unui hair-stylist cu experiență și idei.

 Ai vrea să obții un look mai fresh, însă nu ai idee despre cum să dai peste coafura perfectă? Iată câteva sfaturi care ar putea să te ajute:

Ține cont de forma feței tale

Forma feței decide ce tunsoare ți se potrivește cel mai bine.

Și desi, poate că, ți-ai învățat lecția și îți este frică să mai experimentezi, e posibil ca, in continuare, să faci mici greșeli, chiar dacă nu mai sunt așa de evidente. Si mă refer aici la faptul că poți alege o tunsoare care, deși ți se pare ca arată bine, nu avantajează  forma feței.

Incearcă o coafură îndrăzneață

Tinerețea se exprimă, înainte de toate, prin curaj și libertatea de a încerca lucruri noi. De aceea, o coafură îndrăzneață, precum cea tip bob, îți va oferi instant un aer tineresc. Aceasta va contrasta intr-un mod plăcut cu liniile fetei tale, iar look-ul tău general va fi indiscutabil mult mai fresh. Poți merge pe varianta clasică a tunsorii bob, până la umeri, sau poți încerca o lungime puțin mai lungă a firului de păr, pe același tip de coafură. Orice variantă ai alege, acestea îți vor împrospăta imediat imaginea.

Nuanțe deschise de vopsea

Cea mai simplă variantă prin care îți poți întineri instant look-ul, este să îți vopsești părul în nuanțe deschise. Este un truc pe care toate femeile dornice de o schimbare il folosesc fără prea multe ezitări. Caută o nuanță pe care o simți apropiată de felul tău de a fi și apelează cu încredere la serviciile unui hair-stylist. Trebuie să reții faptul că o deschidere cu mai mult de 3 tonuri a nuanței pe care o vei folosi, va genera un efect ușor forțat.

Pentru întrebări suplimentare mă găsiți aici :

https://www.facebook.com/hairmeup.ro/?ref=settings

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.