Ea și El

Nu merită timpul tău dacă este indecis și dacă te face să te îndoiești de tine

femeie

Nu îți petrece timpul închisă în casă, gândindu-te unde este sau cu cine. Trebuie să renunți la el, chiar dacă, pentru moment nu te vezi lângă un alt bărbat, în afară de el.

Trebuie să înțelegi că nu merită lacrimile tale sau timpul tău. Dacă este indecis, nu merită eforturile tale. Nu merită nimic, dacă nu știe ce vrea. Nu merită dacă te face să te îndoiești de tine. Nu merită dacă sexul este singurul lucru de care este interesat.

cupluNu merită dacă nu vrea să își facă planuri cu tine. Iar când în cele din urmă, stabiliți ceva, contramandează tot pentru că este prea ocupat și nu poate pleca cu o oră mai devreme de la birou să te vadă.

Nu merită dacă singura persoană de care îi pasă este propria persoană. Încetează să te mai convingi că nu este adevărat. Chiar dacă încerci să găsești lucruri în comun despre care să vorbiți, el nu este interesat de nimic.

Încetează să îți mai pierzi timpul cu el dacă nu ești o prioritate pentru el. Nu îi mai da șanse la infinit pentru că nu le merită. Nu mai lupta singură pentru amândoi pentru că nu merită.

Nu îți pune viața în așteptare pentru el. Nu îi permite să te rănească. Nu aștepta să se schimbe sau să se poarte mai frumos cu tine. Nu aștepta să se răzgândească. Nu aștepta să primești răspunsuri de la el, când tu deja le ai pe ale tale.

Nu face singură sacrificii. Nu căuta scuze pentru comportamentul lui. Nu renunța la tine, la visurile tale, la pasiunile tale pentru un bărbat care nu te accepta așa cum ești și care nu te apreciază.

Nu te teme să îi arăți cum ești cu adevărat și să cauți răspunsuri la întrebările dificile. Nu îi permite să se joace cu tine.

Amintește-ți că meriți mai mult și sunt mulți bărbați care ar face orice le stă în putință pentru a fi alături de tine, pentru a te face să te simți iubită, dorită și apreciată.

Trebuie să ai alături un bărbat care îți știe valoarea, care iubește fiecare părticică din tine și care te tratează cu respect.

Sursa: positivethingsonly.com

Etichete

Femei de 10 pe Facebook