Femei de 10 Recomandări

Marți, 13- zi cu noroc pentru Femeile de 10

Cea mai mare bucurie a noastră este să vă împărtășim vouă, celor ce nu ați reușit să fiți alături de noi la evenimentul nostru tradițional, impresiile “post-factum”.

Așadar, marți, 13, într-o zi în care nimic bun nu se prevestea, am reușit să construim, alături de parteneri de nădejde și pentru 150 de invitate de soi,  o seară de vis, la “Intâlnirea tradițională a Femeilor de 10”. Locul desfășurării: evident, Hotelul MARSHAL GARDEN – devenit, de doi ani, un adevărat “club al femeilor de 10 din Capitală” (mulțumim, Ion Antonescu!). Dirijată de inimosul director de Marketing Cristina Nica, echipa de la Marshal Garden a transformat Sala Panoramic a hotelului intr-un spatiu de vis, numai bun pentru a marca o seară de neuitat. Titlul acesteia: SĂ BUCĂTĂRIM DE 10!

Adicătelea, ne-am adresat, cu precădere, “laturii culinare” a personalitații feminine, dar și îndeletnicirilor pe care le au reprezentantele sexului frumos, atunci când ies din bucătărie!… cu toate că din bucătăriile FRANKE (partenerul principal al evenimentului!) nu-ți prea vine să ieși, atât de atrăgătoare și de nemaipomenite sunt!

Așadar, seara a fost un slalom, condus de Marina Almășan și al său asistent Costin Teodorescu, între diverse teme si variate momente de divertisment.

Demonstrații culinare inedite au fost oferite, sub privirile curioase ale doamnelor și domnișoarelor de toate proveniențele, de maeștri extrem de diferiți: master-chef Aida Parascan a “comis” un desert de zile mari, familia Deea și Dinu Maxer au gătit în familie, “investind” pastele BARILLA într-o delicioasă delicatesă, iar iscusitul bucătar coreean de la Restaurantul SEOUL din București a reușit să pregătească, pentru întreaga suflare, o gustare tradițională coreeană. Bunătățile gătite “live” au fost completate de cele pregătite de gazda Marshal Garden, cărora li s-au adăugat produsele ALKA, SANOVITA, JERRY’S PIZZA, înghețata MADO, cafeaua pregătită la aparatul FRANKE, apoi produsele ZAREA (cu noutatea serii: Cidrul Meșteșugar) și vestitele vinuri de la COTNARI.

Dacă tot vorbim de “bucătăreală”, nu puteam evita subiectul alimentației sănătoase și a vieții sănătoase, în general. Responsabil de subiect: dr. Andrei Laslău. Iar dacă kilogramele în exces le dau de furcă doamnelor, PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL a spus “Prezent!”, prin persoana valorosului său chirurg Bogdan Smeu, care le-a vorbit curioaselor doamne despre vestitele operații de rezecție stomacală. Nu știm dacă au apelat la astfel de intervenții, însă manechinele care au prezentat modelele designerului ELI LĂSLEAN – femei de carieră ele insele – aratau impecabil, în ținutele create de cea care o îmbracă și pe Prima Doamnă… Și care a îmbrăcat-o și pe Marina Almășan, în superba rochiță roșie, admirată de toată lumea!

Doamnele care încă nu s-au decis să se dea pe mâna iscusiților chirurgi de la PONDERAS, instructorul Kinga Sebestyen le-a recomandat, live, un mod sigur de a arăta ideal: kangoo jumps. O echipă de puștoaice au țopăit “de 10” pe scena pe care, imediat după aceea, tânăra femeie de afaceri STEFANIA LEE, patroana Restaurantului coreean SEOUL , ne-a prezentat o miraculoasă cremă de față , una dintre cele care le ajută pe frumoasele coreene să aibă tenul acela perfect, invidiat de întreaga planetă.

Și dacă tot am ajuns la produsele de infrumusețare, partenerii de nădejde ai tuturor proiectelor noastre – am numit aici Farmaciile CATENA – ne-au convins că numai în unitățile lor putem găsi faimoasele produse din Gama NATURALIS, prezentate doamnelor din sală de drăgălașa farmacistă Ruxandra Andronache.

Dar să nu uităm că tematica serii a fost una culinară, așa că, la fel de curioase și atente, cele 150 de doamne și domnișoare de 10 au urmarit noutățile în materie de bucătării ale mileniului 3, oferite de Octavian Rădulescu, fermecătorul director de marketing de la FRANKE. Iar dacă am rostit “Mileniul 3”, evenimentul a făcut și o punte peste timp, întorcându-ne la mesele de altădată ale românilor. Istoricul Filip Lucian Iorga și-a recomandat cartea “Mesele de odinioară. De la Palatul Regal, la Târgul Moșilor”, apărută la prestigioasa Editură CORINT – un alt partener al evenimentului nostru.

Nu au lipsit, firește, nici momentele muzicale. Doar ne aflam cu o zi înainte de Sfântul Valentin, deci invitatele noastre speciale meritau cu prisosință cele mai frumoase cântece de iubire. Și… le-au primit! Momentele muzicale au fost semnate de fermecătorul Siviu Biriș, de dragălașa Alina Dinca – venită în calitate de pacientă a chirurgului Bogdan Smeu, de “bucătarii” Deea și Dinu Maxer, de apetisanta Olga Bălan, de candidatul la Eurovision 2018 Mareș Pană si, într-un recital final de excepție, de inspiratul folkist Daniel Iancu.

Ca de fiecare dată, momentele culminante ale serii au fost extragerile la tombolă. Bilețelele au fost extrase chiar de vedetele participante la eveniment: dr.Monica Pop, Sanda Ladoși, Crina Matei, Bogan Stanoevici , Eugen Cristea și Cristina Deleanu, Luminița Nicolescu – instructorul de fitness al vedetelor, Oana si Viorel Lis, colega noastră Ema Zeicescu, dr. Alice Florescu, Regizorul Luminița Dumitrescu și scenograful Geta Nistor de la TVR, avocata Diana Macovei, Nuami Dinescu și echipa de la “Se zice că”). Iar câștigătoarele au plecat acasă cu ținute moderne de la vestita fabrică TRICOTTON JUNIOR, cu paste BARILLA, produse de curățenie ASEVI, creme de la HERBAGEN, ceaiuri de la ORGANIC INDIA, cacao de la AROMES NOIRES, ținute fitness de la ADESGO, coșuri cu condimente de la FUCHS, munți de biscuiți de la ROSTAR, seturi de produse de la CATENA, șosete de la CISEROM, cărți de la CORINT, produse de îngrijire a părului de la BES, bauturi de la ZAREA, tombola culminând  cu “extragerea serii”, care a fericit pe una din  participantele la eveniment cu o superbă baterie de bucătărie FRANKE.

După mai mult de două ore de distracție, doamnele și domnisoarele s-au incolonat frumos către ieșire, purtând în suflet amintiri pentru un an întreg, iar în mână – punguțele cu daruri, oferite de organizatori.

Iar noi, echipa, cu puținele puteri rămase după acest “mic Revelion” în plin februarie (Marina a prezentat, Dana a facut fotografii, Marian a filmat, iar Gabi a transmis live, pe Facebook) am și început să punem la cale următoarea “Întâlnire a femeilor de 10”.

P.S. Foarte curând vom publica , pe site, și reportajul filmat al evenimentului.

Eveniment realizat cu sprijinul: