Vedete fără secrete

Marele regret al actriței Nicole Kidman

Nicole Kidman, actrița în vârstă de 54 de ani, Kidman s-a nãscut în Hawaii pe 20 iunie 1967 si a copilãrit în Australia. Tatãl sãu este de meserie biochimist, iar mama educatoare. Kidman a luat lectii de balet din copilãrie si s-a înscris la scoala de teatru la vârsta de 10 ani. A debutat pe marele ecran în filmul australian intitulat Bush Christmas la vârsta de 14 ani. Rolul care a fãcut din ea o vedetã în Australia a fost cel din serialul Vietnam, pentru care a fost distinsã cu titlul de cea mai bunã actritã a anului 1985.În 1998, Kidman a debutat cu succes pe scena teatralã londonezã, în piesa intitulatã The Blue Room, performantã care i-a adus lui Kidman o nominalizare la Premiul Laurence Olivier pentru cea mai bunã actritã.

In cea de-a doua jumatate a anilor 90, castiga aprecierea atat de meritata a criticilor. In 1999, Kidman a jucat in “Eyes Wide Shut” in regia lui Stanley Kubrick. In urmatorul an a continuat sa joace in mai multe filme, printre care: “Birthday Girl” și  “Moulin Rouge”, in care are rolul unei curtezane din secolul 19 la Paris, film cu care castiga un Glob de Aur si o nominalizare la Oscar pentru cea mai bun actrita.

A fost casatorita de doua ori. In Ajunul Craciunului anului 1990 s-a casatorit cu Tom Cruise. Au adoptat impreuna doi copii: Isabella Jane si Connor Cruise. In februarie 2001 Tom Cruise a cerut divortul. In ianuarie 2005, Nicole l-a intalnit pe Keith Urban la un eveniment pentru Australia, tara natala pentru amandoi. Pe 25 iunie 2006 s-au casatorit la Sidney. Pe 7 iulie 2008 s-a nascut fetita lor Sunday Rose.

Nicole Kidman a fost recompensată cu o stea pentru filmele sale, situată în partea de nord, aria 6800, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Așadar, Nicole se bucură de o carieră de succes la Hollywood, are o familie frumoasă, însă în spatele vieții ce pare a fi perfecte, ea a dezvăluit că are un imens regret.

În cadrul unui interviu, actrița în vârstă de 45 de ani, a mărturisit că cel mai mare regret din viața ei este faptul că nu are mai mulți copii.

”Mi-ar fi plăcut să am zece copii.”, a mărturisit actrița care este mama a patru copii, precizând, de asemenea, că este recunoscătoare pentru ”miracolul” pe care l-a trăit de când l-a cunoscut pe Keith Urban, soțul ei de 15 ani.

”Mi-ar fi plăcut să am mai mulți copii, dar nu am avut șansa.”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu pentru revista Marie Claire Australia.

”Dar este în regulă. Sunt mamă pentru alți copii. Am șase nepoți și nepoate și sunt nașa a 12 copii. Iubesc copiii.”, a mai mărturisit actrița.

Aceasta a vorbit, de asemenea, despre legătura puternică pe care o are cu fiicele ei, Sunday, 13 ani și Faith, 10 ani.

”Le-am spus, sunt copii globali. Călătoresc în toată lumea, au prieteni în toate colțurile lumii. Se plâng că sunt nevoite să se mute des, dar încercăm să ne păstrăm familia unită, iar asta este tot ceea ce contează.”, a mai mărturisit actrița.