Diverse

Cei din jurul meu mă ajută sau mă rănesc? 

Dacă vrei să ai un benefeciu de pe urma meditației asupra vieții puneți aceste 10 întrebări pentru a-ți provoca mintea și pentru a-ți reevalua modul în care trăiești și vezi lumea.

1) Pentru ce merită să suferi?  

Dacă vrei să obții ceva în viață, trebuie să cunoști și prețul.

2) Ținând cont de rutina zilnică, unde speri să ajungi peste 5 ani?  

Dacă vrei să transformi în realitate visurile tale, în 5 ani, trebuie să faci îmbunătățiri în viața ta, zi de zi. Și trebuie să începi cu rutina zilnică.

3) Cum îmi petrec timpul?

Ce este cu adevărat important pentru tine? Uneori, suntem furați de activitățile de zi cu zi și uităm care ne sunt prioritățile.

4) Care este țelul meu cel mai important?  

Viktor Frankl spunea: “Nu căuta succesul. Cu cât încerci mai mult cu atât mai mult vei pierde.”

5) Ce cred că nu știu? 

Mulți consideră că fericirea ține de gândirea pozitivă. Dar nu este așa. Fericirea înseamnă să vezi realitatea și să accepți viața așa cum este.

6) Ce eșecuri din trecut mă țin încă pe loc? 

Toți avem temeri și eșecuri. Iar cel mai adesea ele tind să ne afecteze deciziile viitoare. Nu permite experiențelor din trecut să pună stăpânire pe mintea ta!

7) Ce nu îmi doresc să afle ceilalți despre mine?  

Fiecare din noi are probleme și defecte. Dacă încerci să le ascunzi, nu le dai ocazia celor din jur să te cunoască și să înțeleagă cine ești cu adevărat. Descide-ți inima și mergi mai departe!

8) Cei din jurul meu mă ajută sau mă rănesc? 

Oamenii din jurul nostru au o imensă influență în viața noastră. Nu te poți aștepta la o viață împlinită și fericită dacă ești înconjurată de persoane negativiste. Oricât de greu îți este, trebuie să ai cu cine vorbi!

9) Cum ”ar trebui” stă în calea lui ”am”?

Dorințele ego-ului nostru sunt adesea în conflict cu sentimentele din inima noastră. Trebuie să înveți să renunți la ceea ce ai planificat și să te bucuri de prezent și de ceea ce ai în acest moment.

10) Pentru ce merită să zâmbești?

Toți avem un motiv pentru a zâmbi. Oprește-te pentru o secundă și gândește-te la un lucru pentru ce ești recunoscătoare. Vei realiza că ai o mulțime de motive să zâmbești și să fi fericită.

Sursa: hackspirit.com

Uscatoare rufe