banner marshal garden
Diverse

Ce fel de femeie ești, în funcție de luna în care ești născută?

Luna anului în care ești născută spune foarte multe despre personalitatea ta. Îți prezentăm lucrurile cele mai importante pe care trebuie să le știi.

Ianuarie

Femeile născute în această lună sunt conservatoare, serioase și ambițioase. Nu se exteriorizează ușor și nu vorbesc foarte des despre emoțiile lor. Le place să fie înconjurate de persoane aflate la același nivel intelectual cu ele.

Februarie

Aceste femei sunt răbdătoare și iremediabil romantice. De obicei sunt greu de înțeles întrucât au un mod abstact de a gândi. Pot fi cu toane, iar dacă le-ai trădat nu îți mai dau nicio șansă.

Martie

Aceste femei sunt incredibil de carismatice și fermecătoare, dar nu se îndrăgostesc ușor. Sunt loiale. Încearcă însă să nu le superi!

Aprilie

Femeile născute în luna aprilie sunt extrem de comunicative și diplomate, iar dacă le-ai câștigat încrederea, te-ai ales cu un prieten pe cinste. Sunt foarte geloase și pot fi deranjate de lucruri mărunte.

Mai

Femeile născute în această lună sunt foarte loiale, atrăgătoare și frumoase. Dacă ai întâlnit deja o astfel de femeie, știi, cu siguranță, ce impresie puternică lasă în urma sa.

Iunie

Aceste doamne sunt creative, sincere, directe și curioase. De asemenea, au puternice abilități de manipulare.

Iulie

Aceste femei urăsc conflictele, dar nu te vor ierta niciodată dacă le înșeli. Sunt inteligente, sincere, politicoase, misterioase, deci este cu siguranță o mare greșeală să le pierzi!

August

Aceste doamne unice au un imens simț al umorului, inima mare, dar sunt și foarte egoiste. Iar în final, sunt învingătoare. Întotdeauna.

Septembrie

Amabile, disciplinate și atractive, femeile născute în septembrie preferă relațiile stabile. Sunt foarte critice, au standarde ridicate și sunt răzbunătoare dacă le rănești.

Octombrie

October women are very emotional, but have a strong character, and won’t show their feelings in front of others. They are smart and do not open up to anyone.

Noiembrie

Doamnele lunii noiembrie sunt cinstite și recunosc o minciună de la depărtare. Îți vor da, întotdeauna, cel mai sincer sfat.

Decembrie

Aceste doamne iubesc petrecerile, fiind foarte sociabile și cu inima deschisă. Sunt foarte puternice și deștepte, dar nu prea au răbdare.

Sursa: suspiciouswave.com
Foto:  captainquizz.com

Femei de 10 pe Facebook