Bărbați de 10 Femei de 10

Bob Marley, despre iubire

Cine nu-l cunoaște pe Bob Marley? Cântăreț, compozitor, chitarist și activist jamaican , Bob este cel mai cunoscut interpret de muzică reggae al omenirii, fiind privit ca un adevărat profet al mișcării Rastafari. Albumul său „Exod”, lansat în Anglia în 1977, a făcut senzație în întreaga lume, Bob fiind , la acea oră, cel mai bine vândut artist al lumii din toate timpurile ( 75 de milioane de albume vândute).
Diagnosticat cu un tip de melanom malign în 1977, Marley a murit în 1981, în Miami, la vârsta de doar 36 de ani. El este considerat a fi unul img_3239dintre cei mai influenți muzicieni din toate timpurile, dedicat popularizării muzicii reggae din întreaga lume. Este și în continuare un simbol al culturii și identității jamaicane.

„Legend”, compilația de cântece ale lui Bob Marley lansată post-mortem, a devenit cel mai bine vândut album reggae al tuturor timpurilor, cu mai mult de 25 de milioane de exemplare.

Fire sensibilă de artist, Bob a fost un romantic desăvârșit. Vă prezentăm mai jos câteva din gândurile lui Bob Marley despre iubire.
Nu poți avea pretenția să fii primul ei bărbat, nici ultimul și nici măcar unicul.

Ea a mai iubit și înainte de a te iubi pe tine. Dar dacă acum te iubește pe tine, mai contează oare altceva?…

Ea nu este ideală, dar nici tu nu ești ideal, și nici voi doi, luați la un loc, nu veți fi niciodată ideali. Însă dacă ea te face să râzi, gândește de două ori. Mai ales dacă ea îți îngăduie să te simți om, să faci și greșeli, atunci ține-te de ea și oferă-i totul de ce ești în stare.

Ea poate să nu se gândească la tine chiar în fiecare secundă a zilei și poate să nu-ți ofere decât o parte din ființa ei, căci ea știe că tu ai fi în stare să-i frângi inima. Așa că nu o răni, nu încerca să o schimbi, nu o analiza sub lupă și nu aștepta de la ea ceea ce este peste puterile ei.

Zâmbește, atunci când ea te face fericit, dă-i de înțeles atunci când te supără și fie-ți dor de ea, atunci când nu este alături de tine.

 

Iar în final vrem să vă reamintim unul din hiturile lui Bob Marley, pe care cu siguranță îl veți reasculta cu mare, mare plăcere!


Sursa: adme.ru
Surse foto:mott.pe

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate