Nutriție O vedetă și-o rețetă

Carne cu chimen și legume a la Biu! (Video)

De la 4 ani cântă și dansează participând la toate festivalurile de muzică, dans și actorie adecvate fiecărei etapei de vârstă.

A studiat Dreptul însă a abandonat în primul an pentru a deveni solistă într-o orchestră de salsa.

biuLa 29 ani cunoaște adevărata împlinire profesională ca solistă în Orchestra de salsa Azucar Negra, cu care participă la Festivalul de jazz de la Montreaux, cântă alături de Boyz ll Man, Norah Jones, Julio Iglesias, Chayenne

In 2006 ajunge în România (invitată să facă parte din proiectul Mandinga) și se îndrăgostește iremediabil de zăpadă, sărbători, sărmăluțe și …muzica Ilenei Sărăroiu. În 2008 reprezintă Cuba la “Cerbul de aur” cu varianta salsa la celebra “Dar-ar naiba-n tine, dragoste!” Urmează preluari la fel de originale dupa „Lalele, lalele” (Luigi Ionescu), „O lume minunată” (Mihai Constantinescu).

Din 2009 are propria trupa de instrumentisti caraibieni (Cuba, Peru, Chile, Columbia) cu care face ca evenimentele la care participă să fie de neuitat, fiind practic o explozie de ritm, culoare și bună dispoziție.

Echipa Femeide10.ro a supus-o unei noi provocări: să ne pregătească o rețetă cubaneză dar care poate fi gătită ușor si la noi. A ales: Carne de vită cu chimen si legume.

IMG_3523Ingrediente:

500 gr. carne vita

1 ardei gras

1 ceapa

chimen

sos roșii

ulei

vin alb sec

Dacă sunteți curioși cum se prepară urmăriți filmulețul!

Etichete

Femei de 10 pe Facebook

Publicitate