Show TV

Trădare la nivel înalt

paginadepsihologie.ro

De la Iuda la Contele de Monte Christo și la Don Corleone, trădarea e liantul cel mai des întâlnit în parteneriatele de orice fel, fie că e vorba de dragoste, credință sau afaceri.

La categoria „păzește-te de prieteni, că de dușmani te aperi singur” intră cântăreața Lora. Aceasta a dus prietenia cu Doinița Oancea, la cote atât de intime incât, cea din urmă nu și-a dat seama că, în loc să-și schimbe rochiile ca intre prietene, și-au împrumutat, de tot, chiar și iubitul.

Tot din zona „Prietenul la nevoie se cunoaşte” Nelu Dumitrescu, liderul trupei Iris, a simţit, pe propria-i piele, gustul amar al trădării. Artistul susține despre Cristi Minculescu că ar fi părăsit trupa Iris exact în perioada în care Nelu se lupta pe patul de spital cu cancerul limfatic.

Nici politica nu duce lipsă de trădări spectaculoase, cea mai cunoscută fiind a lui Calin Popescu Tariceanu de către a patra sa sotie, Ioana. Aceasta a ales pe nimeni altul decât pe prietenul de familie, Brent Mihai Valmar. Astfel Ioana a trecut la concurență, dând mașinile franțuzești pe cele nemțești.

Mergem peste hotare și vă reamintim de violența domestică dintre Chris Brown și Rihanna care a devenit publică în momentul în care în presă a apărut o fotografie după o altercație. Ca și cum acest incident nu ar fi fost suficient pentru Rihanna, ea a trebuit să facă față și trădării tatălui ei, care a vândut informații despre viața privată a fiicei sale presei tabloide. Rihanna declara: nu m-a sunat niciodată să vadă ce fac, dacă sunt în viață sau nu. A mers direct la presă și și-a încasat cec-ul.

Prima trădare de care Oprah își amintește este cea a surorii sale care a făcut public faptul că Winfrey a dat naștere, la numai 16 ani, unui copil care a murit in spital câteva săptămâni mai tarziu. Oprah iși amintește: ”au stat de vorbă, ea a povestit păcatul meu ascuns și a părăsit biroul mai bogată cu 19.000 dolari. Când am aflat, am plâns 3 zile și nu m-am dat jos din pat. Am fost distrusă, rănită și trădată. Cum a putut această persoană să îmi facă așa ceva?”

Foto: paginadepsihologie.ro