Best seller Timp liber

Surprizele Leda Edge continu─â! ­čśŐ LUPTA de Jennifer L. Armentrout

 

Vești bune! Tocmai a sosit, pe adresa voastra, dinspre GRUPUL EDITORIAL CORINT, un titlu mult așteptat de fanii seriilor Titanii si Trei coroane întunecate: LUPTA  de Jennifer L. Armentrout (volumul 3 din seria TITANII)

AU ALES CALEA S├éNGEROAS─é… MARELE R─éZBOI SE APROPIE!

Lupta continu─â, c─âci Titanii par mai hot─âr├ó╚Ťi ca niciodat─â s─â st├órneasc─â haos ├«n ├«ntreaga lume. ├Äntre timp, folosindu-le puterile ╚Öi nimicindu-l pe Atlas, Seth a devenit Uciga╚Öul de Zei. Cu to╚Ťii se tem de el sau ├«i pun la ├«ndoial─â inten╚Ťiile. To╚Ťi, mai pu╚Ťin Josie, femeia care ar putea fi singura lui ╚Öans─â de izb─âvire. ├Ändr─âgostit─â p├ón─â peste cap, t├ón─âra ar fi ├«n stare de orice pentru a dovedi c─â Seth este de partea binelui.

Unicul mod prin care cei doi ├«ndr─âgosti╚Ťi pot salva lumea este s─â ├«nfrunte necunoscutul ├«mpreun─â. Va fi ├«ns─â nevoie de mai mult dec├ót de ├«ncredere ╚Öi credin╚Ť─â. Va fi nevoie de iubire necondi╚Ťionat─â ╚Öi de putere absolut─â.

La finalul acestei aventuri, vie╚Ťile lor se vor schimba pentru totdeauna.

Sfârșitul vechii ere se apropie, iar viitorul bate la ușă.

Cartea este disponibil─â aici (click)

 

Fragment din cartea LUPTA de Jennifer L. Armentrout (click aici)

 

Iat─â ce spune critica de specialitate, despre acest ÔÇťnew entryÔÇŁ:┬á

ÔÇ×Jennifer L. Armentrout este o scriitoare incredibil─â. Inima ├«nc─â mi se zbate ├«n piept din pricina emo╚Ťiilor.╦« Book Gossips

 

ÔÇ×Cartea este plin─â de emo╚Ťie, ac╚Ťiune ╚Öi (paradoxal, ╚Ťin├ónd cont de evenimentele care se petrec) delicious de amuzant─â.╦« amreading.com

pastedGraphic.png

 

Despre Jennifer Armentrout:

JENNIFER L. ARMENTROUT este o autoare american─â de romane din categoria young adult. Este o scriitoare foarte prolific─â – potrivit declara╚Ťiilor sale, scrie vreme de minimum 8 ore zilnic.

Seria LUX, publicat─â ├«n Rom├ónia ├«n colec╚Ťia Leda Edge, este inclus─â pe lista bestseller-urilor New York Times.

 

 

Uscatoare rufe