Diverse

Cine nu are un bătrân, să-și cumpere

1. Cea mai importantă persoană din viața ta este cea care a acceptat să își împartă viața cu tine. Tratateaz-o ca atare.

2. Poți avea o viață lungă sau… scurtă – nimeni nu știe. Oricum ar fi, ai încredere în mine când îți spun să ai grijă de tine atunci când ești tânăr(ă).

3. Lucrurile sunt doar lucruri. Nu te atașa de obiecte, ci de momente și experiențe.

4. Gelozia distruge o relație. Ai încredere în cel de lângă tine. Dacă nu ai încredere în el, atunci în cine altcineva te poți încrede?

5. Oamenii spun de obicei: ”Ai grijă să îți alegi o meserie care îți place!”. Acesta nu este însă cel mai bun sfat. Meseria potrivită este cea care îți place câteodată, o tolerezi în cea mai bună parte a timpului și care îți plătește facturile. Foarte puțini se pot lăuda că au o slujbă pe care o iubesc în fiecare zi.

6. Dacă te simți copleșit(ă), privește în jur și bucură-te de ceea ce este frumos în jurul tău. Trage aer în piept și relaxează-te.

7. Anii trec cât ai clipii din ochi. Nu te căsători devreme. Trăiește-ți viața. Plimbă-te. Fă cât mai multe lucruri. Chiar dacă au vreo importanță sau nu. Fă-ți bagajul și pleacă oriunde îți permiți. Dacă nu ai nici o dependență, nu cumpăra multe lucruri. Călătorește. Ia-ți o revistă de călătorii, alege un loc și… vizitează-l.

8. Nu lua viața în serios. Chiar dacă lucrurile par întunecate și fără speranță încearcă să râzi de cât de ridicolă este viața.

9. Un prieten adevărat va veni într-un suflet la tine la 2 noaptea dacă ai nevoie. Toți ceilalți sunt doar cunoștințe.

10. Copii cresc foarte repede. Petreceți cât mai mult timp cu ei.

11. Munciți, dar nu puneți niciodată munca înaintea familiei, prietenilor sau chiar a voastră.

12. Mâncați și faceți sport ca și cum ați fi diabetic. Așa o să vă puteți feri de această boală.

13. Poate acest sfat nu este așa profund ca celelalte dar cred că este foarte important. Aveți grijă de dantura voastră. Durerile dentare sunt groaznice.

14. Nu lua sfatul nimănui ca fiind ceva sfânt. Poți cere sfatul unei persoane în care ai încredere și pe care o respecți, analizează situația, dar decizia finală trebuie să fie a ta.

15. Avem doar o viață. veți grijă să nu vă treziți la 60 de ani că nu ați făcut nimic din ceea ce vă doreați.

16. Apreciați lucrurile simple și trăiți în prezent. Cele mai mari bucurii pot fi aduse de cele mai banale activități. În loc să trimiteți un mesaj, luați telefonul și sunați acea persoană.

17. Plătiți-vă facturile și stați cât mai departe de datorii.

18. Dacă aveți un vis care pare irealizbil, încercați totuși. O dată cu trecerea anilor va deveni din ce în ce mai greu de realizat.

19. Când faceți cunoștință cu cineva, înțelegeți că nu știți nimic despre acea persoană. Vedeți genul, hainele, vârsta… Uitați de toate acestea. Nu știți nimic. Toate aceste presupuneri care apar în mintea voastră și care îi împart pe oameni în diferite categorii limitează viața voastră și pe a celor din jurul vostru.

Sursa: imgur.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.