Femei de 10

Sfaturile unei femei divorțate către toate femeile

femeie

Articolul pe care ți l-am pregătit astăzi poate fi considerat cel mai bun ghid pentru o căsnicie fericită, de lungă durată. Sfaturile pe care le vei citi vin direct de la o femeie care a divorțat, în urmă cu 7 ani. Fiecare relație, incluzând și căsătoria, presupune muncă și implicare de ambele părți pentru a putea funcționa. Iată ce poți face pentru relația ta:

1. Încearcă să vezi tot ce are el mai bun – Toate avem anumite lucruri care ne scot din minte la partenerul nostru, dar dacă ne concentrăm pe ceea ce nu ne place, în scurt timp ne vom îndepărta. Pune accent pe lucrurile care îți plac la iubitul tău și privește întotdeauna ce are el mai bun.

drhappiness.com2. Faceți dragoste – Orice relație sănătoasă, funcțională incude o viață sexuală activă. Sunt momente în viața fiecărui cuplu, când intimitatea fizică este mai importantă decât cea emoțională. Așadar, încearcă să păstrezi vie viața din dormitor.

3. Cere sfatul unei femei căsătorite și fericite, mai în vârstă – Aceste femei dețin probabil secretul unei căsnicii fericite pe termen lung. Cerându-le sfatul, poți evita multe greșeli.

4. Oferă-i spațiu – Bărbații au nevoie de spațiu și să nu se simtă sufocați.

5. Nu încerca să îl schimbi – Dacă ai încredere în el, nu îl forța. Nu vei face altceva decât să îl îndepărtezi. Lasă-l pe el să își dorească schimbarea și să îți ceară sfatul.

6. Fă-i complimente – Bărbații nu sunt mult mai diferiți decât noi, femeile. Și ei au nevoia să se simtă atractivi, doriți, masculini. Fă-i complimente și ajută-l să își îmbunătățească imaginea de sine.

7. Râzi la glumele lui – Chiar dacă nu este cel mai bun comediant, râzi la glumele lui. Va însemna foarte mult pentru el.

8. Asumă-ți greșelile – Toți facem greșeli. Nu este nimic rău în asta. Trebuie doar să îți asumi răspunderea pentru ele și să nu îți învinovățești partenerul pentru toate greșelile.

9. Nu tăbărî cu gura pe el, de cum intră pe ușă – întreabă-l cum a fost la serviciu, cum se simte, și abia după ce își trage sufletul povestește-i și tu cum ți-ai petrecut ziua.

10. Fii alături de el – O relație plină de iubire înseamnă ca partenerii să fie alături, unul de celălalt, atunci când au nevoie. Susține-l atunci când simți că traversează momente mai grele.

11. Nu vorbi despre alți bărbați din jurul lui – Nici ție nu ți-ar surâde ca el să vorbească despre alte femei.

12. Deschide-ți inima – Nu te teme să fi vulnerabilă în fața lui. Permite-i să pătrundă în lumea ta și să îți cunoască cele mai adânci temeri și secrete. Acest lucru va face relația voastră mult mai puternică.

13. Lasă-l să te iubească în felul lui – Toți iubim diferit și trebuie să respecți asta la soțul tău. S-ar putea să nu se ridice la nivelul așteptărilor tale privind modul tău de a vedea iubirea și romantismul, dar nu folosi lucrul acesta împotriva lui.

14. Fii sinceră cu el – Nu îl minți niciodată și lămurește totul, de fiecare dată. Sinceritatea și încrederea sunt cele mai importante valori într-o relație.

15. Nu îl umili, niciodată, în public – Asta ar putea fi cea mai mare greșeală a ta: să îl umilești în fața altor persoane. Trebuie să îl susții în public, oricât de enervant ar fi. Ține-ți argumentele și nemulțumirile pentru acasă, departe de ochii curioșilor.

Sursa: humanexplore.com
Foto: drhappiness.com, twoology.com