Show TV

Sâmbătă, la “Femei de 10, Bărbați de 10” va veni “românul-britanic” care și-a investit toți banii într-un film de lung metraj      

    

Povestea lui Cosmin Zaharia este una din acele istorii de viață care te fac să scoti din bagajul tău de exclamații :  “Wow!” Filmele produse la Hollywood sunt mici copii, pe lângă ceea ce a trăit, în viața sa deloc lungă deocamdată,  talentatul regizor. Da, Cosmin este regizor – unul al tinerei generații, căptușit nu numai cu talent, ci și cu o ambiție aparte care se hrănește din sine însăși, impingandu-l pe “proprietarul” său pe calea visurilor sale. 

Echipa noastră a  aflat întâmplător de tânărul stabilit în capitala Marii Britanii ; mai bine zis, ne-a vorbit, într-o doară, despre Cosmin un alt invitat al nostru – jurnalistul Marian Stan, pe care l-ați urmărit în ediția trecută. Trebuie să recunoaștem că ne-a fascinat din prima proiectul lui Cosmin, mai ales prin extravaganța detaliilor sale : a ales să investească toată viaţa lui de până acum,și ne referim la toate aspectele – timp, energie, și mai ales bani – pentru a produce, cu forțe proprii, primul său film de lung metraj. A reușit . Iar în emisiunea deIMG_2139, vom putea urmări secvențe din acesta și , evident, vom afla nebănuite amanunte din culisele sale. 

Așadar, sâmbătă, 14 noiembrie, la ora 15, pe TVR2, “Femei de 10, Bărbați de 10” va fi și despre Cosmin Zaharia și filmul său “The Music Island”. 

Colega noastră Liana Damian l-a convins pe Cosmin să ne ademenească el însuși în fața televizoarelor! Ascultați-l !

IMG_2139

 

Publicitate