Ea și El

Revelația unui bărbat care se pare că a învățat să înțeleagă femeile

Scriitorul Viacheslav Prakh declară că a învățat arta de a trăi cu o femeie. Nu seamănă deloc cu ceea ce citiți în romanele romantice, spune el. De exemplu, spune Viacheslav ”am realizat că părul lung al iubitei mele înseamnă mai mult decât frumusețe, șarm, feminitate. Presupune și o atenție deosebită, în special din partea mea. După ce ea se așează în pat, eu trebuie să îmi aduc aminte mai întâi să dau la o parte părul ei de pe pernă, înainte de a mă așeza lângă ea. Această grijă a devenit un obicei.

Am învățat că dacă ea este supărată, trebuie să o iau imediat în brațe, să aflu ce s-a întâmplat și apoi să încerc să o calmez. Cu mine nu funcționează. Când sunt nervos, nu îmi place să mi se pună întrebări sau să încerce cineva să mă descoasă.

Chiar dacă ea nu îmi cere niciodată ajutorul, așteptă întotdeauna de la mine să i-l ofer. ”Nu îți face griji iubitule, mă descurc” sau ”Mă pot descurca singură”. Nu, nu o va face! Pur și simplu așteaptă să insist.

Am învățat să văd în femeia de lângă mine, nu doar o iubită cu care împart patul, baia sau masa din bucătărie. Ea este, de asemenea, prietena ale cărei cuvinte am nevoie să le ascult cu atenție. Chiar și când vorbește despre lucruri obișnuite. O femeie nu este un mister. Pot afla răspunsul la orice întrebare. Trebuie doar să îi acord atenție. Este așa ciudat când aud bărbați spunând că nu înțeleg ce vor femeile de lângă ei. Cei mai mulți, probabil refuză să înțeleagă.

Am înțeles, că într-o relație, nu există ”a mea” ci doar ”a mea jumătate”. Ambii parteneri trebuie să facă pași unul către celălalt. Dacă aștepți ca partenerul tău să fie cel responsabil cu acoperirea distanței dintre voi, este foarte posibil ca, într-o bună zi, să fi lăsat în urmă.

Și nu în cele din urmă, am învățat că atunci când atingi o femeie, ceea ce contează cu adevărat nu este ceea ce simți în stomac, ci sentimentul pe care îl simți până în vârful degetelor. Dacă poți face lucrul acesta, va fi a ta… și numai a ta.

Ce spuneți dragii noștri bărbați? Nu-i așa că nu este greu deloc?

Sursa: Brightside.Me

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.