Femei de 10

Regula fericirii după 50 de ani

lifehack.org

Când gândurile negative sunt mai multe decât cele pozitive, devenim nefericți. Dacă lucrurile stau însă exact invers, suntem plini de energie, optimiști și fericiți. Așadar, nu vă lăsați niciodată dominați de negativism și pesimism. Iată câteva reguli care vă pot fi de folos.

Regula 1: stai cu persoane care te fac să zâmbești 

Studiile arată că suntem fericiți când suntem înconjurați de oameni fericiți. Lipește-te de oameni voioși și lasă-te invadată de energia lor.

Regula 2: fii sinceră cu tine

eharmony.comNu renunța la standardele tale. Știi ceea ce este corect și care sunt lucrurile în care crezi. O dată cu trecerea timpului, cu cât mai corectă ești, cu atât mai bine te vei simți. Numai tu știi ceea ce te face cu adevărat fericită. Asigură-te că ceea ce faci nu este doar pentru a le face pe plac celorlați, ci pentru că este exact ceea ce îți dorești.

Regula 3: dacă ceva te apasă, elimină imediat din viața ta

Nu tolera frustrarea și restricțiile. Fii liberă să îți trăiești viața așa cum îți dorești.

Regula 4: visează 

Lumea în care trăim nu este întotdeauna un loc plin de distracții. Când viața este grea, visează la vremuri mai bune pentru a-ți reapărea zâmbetul de buze.

Regula 5: răsfață-te 

Când viața te pune la încercare, oferă-ți o recompensă. Poate fi o baie fierbinte sau o seară cu prietenii în oraș.

Regula 6: dă valoare vieții tale 

Persoanele care contribuie la binele umanității sunt mai mulțumite de propriile vieți decât ceilalți. Cei mai mulți oameni se simt împliniți atunci când fac parte dintr-un proiect amplu.

Sursa: high50.com

Foto: sheknows.com

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.