Nutriție

Ce a fost mai întâi: oul sau …bucătarul?

Maestrul culinar Silvian Scornea medialiat cu bronz la Olimpiada de Gastronomie de la Erfurt, Germania ne prezintă astăzi câteva soluţii ingenioase despre cum putem pregăti o masă gustoasă dar şi arătoasă bazată pe ouă! Aceasta cu atât mai mult cu cât oul este vedeta sezonului: astăzi începe Paștele Catolic ( Sărbători fericite celor vizați!), iar peste o lună va veni rândul credincioșilor ortodocși să ciocnească ouă roșii. Din gălbenuşurile de ou şi cremă de brânză sau marcapone se face o cremă cu care umplem jumătăţile de ou. Fie că sunt canapeuri cu tartar de ton cu verdeţuri aromate, somon fume cu mascarpone si hrean, roşii cherry, busuioc şi valeriană sau în formă de puişori pentru copiii mai mofturoşi preparatele dvs vor impresiona cu siguranţă. Poftă bună!

 

Etichete

Publicitate