Ea și El

Până când moartea ne va despărți…

În vremurile de astăzi, când tot mai puţine căsnicii trec proba timpului, un cuplu indian  a sfidat pur şi simplu lumea, cu cei 90 de ani de căsnicie impliniti. Bărbatul, Karam, în vârstă de 110 ani şi soţia lui, Katari Chand, de 103 de ani, au opt copii şi 28 de nepoţi şi au intrat,  evident, in Guinness Book.”Unul dintre trucurile mele este să o fac pe Katari să râdă. Îmi place să glumesc cu ea şi să o fac să zâmbească. A fi vesel este felul meu de a fi romantic”, mărturiseşte Karam. “Mi s-a că râsul îţi prelungeşte viaţa … soţia mea este încă în viaţă, aşa că am muncit ceva! mai spunea bărbatul.

Cu totul altfel se numara anii de casnicie in cetatea filmului,  locul în care poveştile de dragoste se înfiripă rapid, iar despărţirile sunt la ordinea zilei.

Totusi, rocker-ul David Bowie şi-a găsit jumătatea în urmă cu peste 20 de ani în persoana top modelului Iman, care iniţial era speriată de perspectiva de a fi împreună cu un muzician. Cei doi au înţeles că şansa lor este aceea de a nu îşi amesteca carierele cu viaţa de familie şi se pare că au şi reuşit. “Toată lumea crede că mariajul dintre un star rock şi un top model este maximul. Ei, bine, aşa este!”

Sting se ocupă cu aceeaşi dăruire de muzică şi de familia lui numeroasă. Are 6 copii, cu vârste cuprinse între 38 şi 19 ani şi este căsătorit de 22 de ani cu Trudy Styler. Împreună fac o echipă redutabilă, implicându-se în diverse acţiuni caritabile.

Meryl Streep a reuşit imposibilul la Hollywood, fiind actriţa cu cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar şi una dintre puţinele din Cetatea filmului cu o căsnicie de lungă durată. Familistă convinsă, Meryl este căsătorită de 36 de ani şi are 4 copii cu Don Gummer. “Indiferent de cât succes aş fi avut până acum şi cât de mult pot crede unii că am stat departe de cei dragi, întotdeauna ei au fost pe primul loc. Sunt o familistă convinsă.”, mărturisea celebra actriţă .

Actorul Danzel Washington este împreună cu soţia lui, Pauletta, de mai bine de 30 de ani şi au 4 copii. Actorul a dezvăluit cu umor că secretul relaţiei lor constă în faptul că face întotdeauna ce îi spune soţia. “Bineînţeles, draga mea! Ai dreptate ».

Michelle Pfeiffer  este căsătorită din 1993 cu producătorul David E. Kelley, cu care are doi copii. Nu a fost dragoste la prima vedere, mai ales că s-au  cunoscut  în timpul unei “întâlniri pe nevăzute”. Au avut insa şansa să se reîntâlnească  si… sa reevalueze.. “Îl respect mult. Are mult umor, este foarte inteligent şi frumos. Cel mai important lucru într-un cuplu este respectul”, spune Michelle.

Căsătoriţi din 1988, Tom Hanks şi Rita Wilson au rămas la fel de îndrăgostiţi ca în primii ani. “Am impresia că sunt căsătorit de vreo 2 ani, timpul trece atât de repede”, a declarat actorul.

Așadar, longevitatea unui cuplu,  un atribut care pentru muritorii de rând tine de normalitate,pentru idolii nostri  reprezintă o anomalie ,chiar o excentricitate”. Dar, si pentru asta, ii iubim.

 

Etichete
Uscatoare rufe