Best seller Timp liber

Nu numai profesorii au …CATALOG! 😁

Am inclus acest articol în categoria “Best seller”, deși nu va fi niciodată așa ceva! Și nuuuu! nu pentru că n-ar fi genul acela de publicație, pe care o iei în mână și nu-ți mai vine s-o lași jos ( chiar este!) , ci pentru că “seller” presupune un act de vânzare-cumpărare, iar noul Catalog IKEA nu se vinde, ci doar se distribuie. Și nu oricum! In… 800.000 de exemplare!
Așadar, 800.000 de familii vor afla ce mai e la modă, în materie de mobilă și amenajări interioare, 800.000 de familii vor visa cu ochii deschiși, admirând ilustrațiile în care catalogul abundă, 800.000 de familii vor putea să facă din căsuțele lor mici colțișoare de rai, trăgând cu ochiul spre sugestiile autorilor și vârând apoi, în coșul cu cumpărături împins prin IKEA, elementele necesare.
Astăzi, s-a lansat noul catalog. Și nu oricum, ci printr-un eveniment rafinat și bine organizat, așa cum îi șade bine unei Companii care se respectă. Raionul camerelor de zi din uriașul magazin a fost transformat în “main stage”, iar produsele din showroom au devenit confortabile locuri pentru zecile de invitați. O prezentare interesantă, însoțită de imagini video, apoi o exemplificare a celor spuse, printr-un tur al celor câteva “camere de zi” amenajate primprejur ( “camera de zi” este leitomotivul noului catalog!) , toate finalizate cu o gustare “nordică” și câte un inspirat dar de despărțire, oferit jurnaliștilor : un creion uriaș din pluș, cu care să-și redacteze viitoarele articole, ca o sugestie discretă să renunțe la limbajul tăios, și să adopte unul ceva mai.. ”moale”!

Una peste alta, cu toate poveștile captivante, strecurate printre poze și prețuri, cu toate prețioasele sfaturi, menite să ne învețe cum să ne facem un cuibușor de vis, cu mult gust și bani puțini, Catalogul IKEA devine deopotrivă și o lectură de vacanță, și un manual util , dar și un instrument publicitar, înțelept gândit de “părinții” săi!
Cum ar veni, “3 în 1”! 😁

 

 

http://onlinecatalogue.ikea.com/RO/ro/IKEA_Catalogue

Publicitate