banner marshal garden
Ea și El

Nu ne judecați! Afișăm acest comportament după ce am fost înșelate!

Despărțirile sunt printre cele mai dureroase răni pe care inima le poate îndura. Este de 10 ori mai dureros însă, când ești înșelată. Este o situație pe care mulți nu o înțeleg până nu trec ei înșiși prin așa ceva. Mai presus de orice, te simți trădată. Persoana pe care o iubeai mai presus de orice, a distrus tot ce aveați împreună. Simți că nu ai fost suficient de bună, drept urmare acum ești o altă persoană. Chiar fără să îți dai seama, atitudinea ta s-a schimbat, într-un mod vizibil pentru toată lumea. Este posibil să nu conștientizezi, dar dacă manifești aceste 7 comportamente, este, cel mai adesea consecința faptului că ai fost înșelată.

  1. Ai o atitudine negativă față de sexul opus.

Tratezi fiecare persoană de sex opus ca pe un potențial dușman. După despărțire, începi să cauți și cele mai mici defecte la partenerul tău. Îți proiectezi întreaga furie pe care o simți față de fostul partener pe orice persoană de sex masculin.

  1. Ești rezervată

Când vorbești cu o persoană nouă sau cu cineva în care nu ai foarte mare încredere, nu îi vei permite să se apropie prea mult de tine. Îți este teamă să nu te rănească iar singura soluție este să păstrezi distanța. Ești foarte selectivă cu persoanele în fața cărora îți deschizi sufletul, iar cel mai adesea sunt persoane de același sex. Ai rezerve față de bărbați astfel încât este firească prudența ta.

  1. Analizezi în detaliu fiecare situație 

Ai devenit foarte suspicioasă. Când cineva manifestă interes pentru tine, te întrebi care sunt intențiile lui reale. Când cineva încearcă să se apropie de tine, te întrebi dacă nu cumva are o iubită care îl așteaptă acasă. Vezi ceea ce este mai rău în oameni, întrucât, în fiecare din ei regăsești partea urâtă a fostului iubit care te-a înșelat.

  1. Ești răutăcioasă

Ești supărată pe toată lumea. Când vezi un cuplu fericit, îți amintești imediat ce ți s-a întâmplat. Ai sentimentul că nimeni nu înțelege durerea ta și te deranjează când cei din jurul tău susțin că înțeleg perfect prin ce treci.

  1. Vezi pericole acolo unde nu sunt

Când începi să te întâlnești cu cineva ai sentimentul că nu ești singura persoană din viața lui. Dacă îl vezi că trimite un mesaj, ești convisă că îi scrie unei alte femei. Dacă nu îți dă niciun semn, preț de câteva ore, o iei ca pe o dovadă clară că te înșeală. Vezi lucruri care nu există decât în mintea ta. Această atitudine este modul tău de a te asigura că nimeni nu te va mai răni.

  1. Ai zero încredere în tine  

Fostul tău partener te-a făcut să te simți lipsită de valoare, iar acum, ori de câte ori te privești în oglindă, vezi o imagine deformată a ta. Vezi defecte… care nu există și ai sentimentul că toată lumea te percepe precum fostul tău iubit. Nu mai crezi în calitățile tale, în sentimentele tale, nu te consideri atrăgătoare. Toate lucrurile în care credeai au fost trădate, așa că de ce ai gândi altfel?

  1. Ai rămas blocată la momentul trădării 

Trăiești în trecut. Ai rămas blocată la momentul în care ai aflat că partenerul tău te înșeală. Ai permis acestui moment să pună stăpânire pe viața ta și îți consumă toată energia. Nu poți merge mai departe întrucât amintirea lucrurilor petrecute sunt adânc înrădăciate în sufletul tău.

Când ești înșelată ai sentimentul că tot în jurul tău se destramă. În momentul în care observi modul în care te-a afectat această despărțire, poți începe să lucrezi la schimbare. Lasă totul în trecut și scapă de persoanele problematice din viața ta. Nu uita! Meriți mai mult decât erai obișnuită să primești. Fă tot ceea ce îți stă în putință să te reîntorci la normal și re-învață să fi fericită fără fostul iubit toxic din viața ta.

Sursa: peacequarters.com

 

 

Femei de 10 pe Facebook