Femei de 10

Michelle Pfeiffer și secretul frumuseții la 61 de ani

Pfeiffer

Michelle Pfeiffer (61 ani) este una dintre puținele vedete de la Hollywood care nu a apelat la chirurgia plastică. Ba mai mult, anii par a trece cu grație peste ea. În mod firesc, toată lumea se întreabă care este secretul ei. Într-un interviu acordat publicației Urbanette, Michelle vorbește deschis despre toate trucurile ei. Citiți cu atenție:

pfeifferUrbanette Magazine: Ai o strălucire uluitoare, Michelle. Pielea ta arată perfect iar tu, mult mai tânără decât alte femei de vârsta ta. Multe cititoare și-ar dori să afle secretul tău…

Michelle Pfeiffer: Mulțumesc! Cred că în primul rând este alimentația. Eu urmez un regim vegan. Este mult mai sănătos și astfel evit o serie de toxine care ar avea efect nociv asupra pielii și corpului. Consum foarte multe fructe și legume.

Urbanette: Este un regim greu de respectat?

Michelle: Poate primele săptămâni. Mie nu mi-a plăcut niciodată carnea. Am mâncat doar pentru că eram învațată să cred că este bine pentru mine.

Urbanette: Toată lumea te admiră pentru modul în care arăți și ești una dintre puținele actrițe care nu a apelat la chirurgia plastică. Cum ai reușit?

pfeifferMichelle: Uneori mă gândesc la anumite intervenții plastice, alteori nu. Depinde de machiaj, de lumină, de starea de spirit. Acesta este secretul look-ului meu.

Urbanette: Deci nu excluzi astfel de operații. La ce te-ai gândit?

Michelle: Nu spun că, la un moment dat, nu voi apela la chirurgia plastică. Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât mai greu este să spui nu. Mai ales când ești persoană publică. Nu văd nimic rău în lucrul acesta, atât timp cât te fac să te simți mai bine. Important este să nu exagerezi.

Urbanette: Care este sfatul tău pentru femei?

Michelle: Le-aș spune să facă ce am făcut și eu. Să încerce pentru 8 săptămâni un regim de viață sănătos. Să vadă cum se simt, dacă există vreo schimbare iar dacă simt o îmbunătățire să continue. Începutul este mai greu. Dacă ai răbdare și îți acorzi timp, în final vor veni și beneficiile.

Sursa: urbanette.com

Uscatoare rufe