Show TV

Marii cuceritori ai Hollywood-ului

Sunt celebri, bogați, au carismă si sunt printre printre cei mai mari “Casanova” de la Hollywood.

Actor, scenarist și regizor, Warren Beatty este probabil, mai puțin cunoscut pentru premiile sale decât pentru escapadele amoroase. Madonna, Diane Keaton și Julie Christie sunt doar câteva exemple, lista fiind mult mai lungă. Cât de lungă? Conform biografiei lui publicate: 12,775.

Actorul irlandez Colin Farrell este, cu siguranță unul dintre mai carismatici actori de la Hollywood. A fost căsătorit cu actrița Amelia Warner pentru 4 luni, după care a ieșit cu numeroase femei celebre printre care Demi Moore, Lindsay Lohan, Angelina Jolie, Jessica Biel, Britney Spears și Paris Hilton, doar pentru a da câteva exemple

Mick Jagger, rockerul de la The Rolling Stones este un cuceritor chiar și la vârsta de 74 de ani. A fost căsătorit o singură dată, cu Bianca Jagger, timp de 8 ani. De atunci tot schimbă partenerele de viață. Mick Jagger are 8 copii cu 5 femei diferite, iar mezinul familiei a venit pe lume la sfârșitul anului trecut. Cu toate că are nepoți mai mari ca ultimul său fiu, Mick rămâne un nonconformist, așa că cine știe ce va urma?

Gerard Butler a recunoscut ca nu adora relatiile de lungă durată. Astfel se explica de ce este cuplat de presă saptamânal cu altă femeie. Printre cuceririle sale se numara Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Naomi Campbell, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Jessica Biel și Madalina Ghenea. Românca a fost timp de un an iubita actorului si l-a facut pe acesta sa se îndrăgostească atât de tare de ea, incât a declarat că se gândește serios să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie. Nu s-a ajuns la acest punct, iar cei doi s-au despărțit. Iar pentru Butler vânătoarea continuă.

Jack Nicholson, legenda Hollywoodului, este printre cei mai mari playboy din lumea filmului. Agenda s-a conține peste 2000 de femei. Are 4 copii cu 3 femei diferite, iar cea mai lungă relație a fost cu   Anjelica Huston – 16 ani. Iar la cei 80 ani, lista este încă deschisă.

Julio Iglesias are o reputație de mare cuceritor. Referitor la cele 3000 de femei despre care se zvonește că au făcut parte din viața lui artistul declara: “Mie nu îmi place să contabilizez. Respect femeile foarte mult. Învăț de la femei. Le ador. In anii 70 făceam dragoste în fiecare zi. Imaginați-vă 41 de concerte și 41 de iubite. A fost o perioadă grozavă.”

Cum arată oare femeia potrivită pentru astfel de cuceritori?