banner marshal garden
Ea și El

Iubirea vieții tale vine după greașeala vieții tale!

Știți acel moment când singurul lucru la care vă gândiți este un viitor împreună, în care vă imaginați fiecare aspect al vieții doar împreună și aveți convingerea că nimeni și nimic de pe această lume nu vă poate despărți – și tocmai atunci se întâmplă.

Această experiență dureroasă de a fi rănită și de a ți se spulbera toate visurile, ți-a frânt inima în mii de bucăți, pe care nu crezi că vei mai reuși vreodată să le pui la loc.

Poate este adevărat – pentru a fi completă din nou, mai întâi trebuie să ai inima ruptă în bucăți. 

Deși îți tot repeți că este o lecție de viață și că trebuie să înveți din greșeli singurul lucru pe care ți-l dorești este să îți recuperezi iubirea pierdută, întrucât finalul a fost prea dureros.

Oricât de mult încerci să te protejezi sau să te prefaci, realitatea nu se va schimba.

Singurul motiv pentru care dragostea a apărut în viața ta a fost pentru a te face să suferi. 

Această suferință și durere este cea care ne pregătește drumul către dragostea adevărată pe care o vom descoperi mai târziu.

Cea mai mare greșeală pe care o facem atunci când iubim este să rămânem într-o relație pe care ar fi trebuit să o încheiem înainte de a începe.

Toți am fost implicați în relații care nu funcționau dar am încercat totuși să ascundem durerile, să încercăm să ne convingem că o iubire așa frumoasă nu se poate termina astfel – dar trebuie să înțelegi că nu ai prea multe opțiuni. Ceea ce este menit să se întâmple, se va întâmpla.

Dar de ce s-a transformat iubirea într-un dezastru?

Pentru că trebuia să fi zdruncinată din temelii pentru a înțelege cu adevărat esența iubirii.

După acest dezastru, așa cum îl numești tu, te vei întreba ce nu a funcționat și nu vei avea o imagine foarte bună asupra iubirii. Vindecarea ta nu va dura o zi. Important este să accepți adevărul. Te-ai vindecat, în ziua în care ai acceptat adevărul.

Iar când vei accepta adevărul, vei știi că dragostea adevărată te așteaptă, undeva în această lume.

Iar de această dată – va fi diferit. Vei fi iubită pentru ceea ce ești, vei fi încurajată să faci ceea ce îți place, iar atunci vei realiza că asta este ceea ce ai căutat de la început.

Greșelile pe care le facem astăzi sunt cele care ne fac mai buni. Sigur, astăzi te doare, dar mâine vei găsi ceva mai bun, pentru că vei știi mai bine ceea ce cauți.

Obții ceea ce îți dorești, doar atunci când ești pregătită. Când suferi, nu renunța!

Iubirea pe care o vei găsi nu are nici o legătură cu ceea ce a fost în trecut, vei simți altfel și acesta este momentul în care vei înțelege cum te-a făcut durerea să devii o persoană mai puternică.

Vei căuta liniștea, nu haosul, vei înțelege ceea ce îți dorești, te vei bucura de conversațiile cu partenerul tău.

Vei realiza ce fericită ești că ai făcut acea greșeală. În sfârșit ai descoperit ceea ce contează cu adevărat pentru tine iar totu va merge de la sine, calm și liniștit.

Sursa: peacequarters.com

Etichete

Femei de 10 pe Facebook