Sănătate

Înfășoară-ți picioarele câteva ore în folie de aluminiu. Ceea ce se va întâmpla peste o oră îi va lăsa mască pe doctori!

Folia de aluminiu este un material unic. Tratamentul pe bază de folie era folosit încă din China antică : folia era lipită atunci de centrii activi corespunzători organelor interne aflate în suferință.
Astăzi îți vom povesti cum să scapi de durerea sâcâitoare de încheieturi cu ajutorul acestei banale folii de aluminiu, care se află în casa fiecărei gospodine. Totul se datorează proprietăților sale reflectorizante, care au un mare potențial vindecător. Tratarea articulațiilor cu ajutorul foliei reprezintă, cu siguranță, cea mai ieftină metodă terapeutică, iar eficiența sa este garantată.
Conform medicului psihoterapeut Wilhelm Raych, metoda pe care v-o prezentăm este capabilă să vindece răceala, radiculita, spondiloza cervicală și chiar și guta! Folia de aluminiu, aplicată pe locul bolnav, reflectă biocurenții înapoi spre meridianul energetic de unde ei se formează. Acest lucru influențează pozitiv organul bolnav care este legat de meridian, și , ca prin minune, durerea dispare.
Tratamentul nu e deloc complicat. Înfășoară locul bolnav în folie de aluminiu, spre exemplu monturile de la picioare. Fixează totul cu ajutorul unui bandaj. Stai așa o oră. Facem o precizare: folia se aplică cu partea sa lucioasă lipită de locul bolnav.
Repetați procedura timp de câteva zile și, veți vedea, durerile vor dispărea ca prin minune!

Sursa : takprosto.cc

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • ”Tratamentul pe bază de folie era folosit încă din China antică ”……. Hm, aluminiul a fost descoperit prin 1886.