Ea și El

Iată de ce unii oameni intră în viața ta, stau un timp, apoi pleacă

imbratisare

Nu toți cei care intră în viața ta sunt meniți să și rămână. Nu toate relațiile eșuate sunt pierdere de timp. Este important să înțelegi că, în viață trebuie să găsești un sens pentru toate lucrurile care ți se întâmplă.

Nu uita că poți învăța și te poți maturiza doar dacă ești o persoană introspectivă și care reflectă asupra ceea ce i se întâmplă. Profită la maxim de tot ceea ce trăiești și învață. Orice experiență, bună sau rea, poate reprezenta o lecție importantă.

Dumnezeu alege să îți aducă aproape oamenii de care ai nevoie în viața ta. Sunt persoane care te vor învăța lucruri neprețuite.

visatoareUnii vor scoate la suprafață tot ce ai tu mai bun; alții îți vor fi alături în cele mai grele momente; vor fi persoane care te vor ajuta emoțional, spiritual sau fizic. Alții îți vor oferi sprijin și te vor ghida. Vor fi însă și persoane care te vor răni sau care te vor testa. Oricum ar fi, fiecare te va ajuta să te descoperi. Nu uita! Atât relațiile pozitive cât și cele negative îți oferă lecții importante. Reprezintă un pas important în lărgirea orizonturilor și conștiinței tale.

Există un motiv pentru care Dumnezeu alege, ca în viața ta să apară anumiți oameni. Are El un motiv pentru care alege să te atașezi de anumite persoane mai mult decât de altele. Cei mai mulți oameni vor face doar temporar parte din viața ta. Pentru că rolul lor este să te învețe ceva, apoi să te eliberese.

Genul de oameni pe care îi atragi în viața ta depinde de stadiul la care te afli. Dumnezeu are grijă să întâlnești oamenii de care ai nevoie acum. El îți oferă răspunsurile pe care le cauți prin intermediul acestor oameni. Iluminarea ta are loc prin intermediul oamenilor care te vor ajuta să descoperi ce ai mai bun în tine.

Dar, uneori, după ce și-au încheiat misiunea, dispar din viața ta. Uneori, pentru totdeauna.

Ești tristă, supărată și frustrată când pleacă iar tu nu ești încă pregătită să renunți la ei. Nu poți accepta și înțelege de ce Dumnezeu a luat de lângă tine o persoană atât de importantă pentru tine.

vedere avionCu toate acestea, trebuie să înțelegi, că dacă ar rămâne mai mult decât le este menit, ar deveni o povară pe care nu trebuie să o porți; iubirea lor ar muri; frumusețea lor ar păli; iar povestea lor nu ar mai fi folositoare pentru tine.

Evită să păstrezi în viața ta, pentru totdeauna, persoane care au doar un rol trecător pentru tine. Au făcut parte din viața ta pentru a-ți satisface anumite nevoi și pentru a-ți îndeplini anumite dorințe. Așadar, mulțumește-le că au făcut parte din viața ta și că ți-au oferit lecții importante.

Sursa: positivethingsonly.com