Timp liber

Hypermarket (pregătiți-vă să muriți de râs!😜)

 

Soția mea insistă întotdeauna să o însoțesc la shopping. Din păcate, ei îi place să cotrobăie articol cu articol, pe când eu mă plictisesc repede. 

Atunci îi spun că mă duc un minut la raionul de electronice (total inutil în opinia ei) și, eventual, ne întîlnim la casă sau în parcare.

Însă ieri am primit acasă următoarea scrisoare de la hypermarket:

“Dragă doamnă Ionescu,

În ultimele șase luni soțul dvs. a produs pertubări grave în activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul său și ne vedem nevoiți să interzicem accesul amîndurora în magazinele noastre.

Nemulțumirile noastre împotriva soțului dvs., domnul Ionescu, sunt enumerate mai jos și sunt susținute de înregistrările de pe camerele noastre video:

1.  15 februarie:

A luat de pe raft 24 de cutii de prezervative și le-a pus aleatoriu în coșurile de cumpărături ale altor clienți, profitînd de neatenția acestora.

2.  23 februarie

A pus să sune toate ceasurile deșteptătoare din raionul “Articole pentru casă” la intervale de cinci minute.

3.  6 martie

A făcut pe podea o dîră de sos de tomate pînă în fața ușii de la toaleta femeilor.

4.  11 martie

I-a spus unei casiere, pe un ton oficial: ‘Cod galben în raionul legume. Du-te imediat acolo’. Asta a determinat-o pe angajata noastră să-și părăsească postul desemnat și, prin urmare, să primească o mustrare scrisă din partea supervizorului său, ceea ce a condus la o grevă organizată de sindicat ce a costat managamentul companiei timp și bani.

5.  25 martie

A blocat o oră biroul de rate, solicitînd deschiderea unui contract pentru o pungă de M&M.

6.  2 aprilie

A mutat semnul “Atenție! Podea udă!” într-o zonă mochetată.

7.  12 aprilie

A montat un cort în raionul “Camping” și a invitat copiii celorlalți cumpărători să-și aducă perne și pături de la raionul “Așternuturi” ca să petreacă weekendul împreună, ofertă la care au răspuns pozitiv 22 de copii.

8.  26 aprilie

Când un angajat l-a întrebat dacă poate să îl ajute a început să plîngă și să țipe” ‘”oare de ce nu pot oamenii să mă lase pur și simplu în pace?”, determinând mai mulți cumpărători să sune imediat la 112 și astfel sosind  trei ambulanțe la faţa locului.

9.  2 iunie

A privit direct în obiectivul unei camere de luat vederi și a folosit-o drept oglindă în timp ce-și scobea nasul.

10.  16 iunie

În timp ce cerceta o pușcă de vînătoare în raionul “Arme” l-a întrebat pe vînzător unde poate găsi antidepresive.

11.  24 iunie

S-a deplasat prin magazin furișându-se pe după rafturi, în timp ce fredona suficient de tare încît să fie auzită tema din “Mission Impossible”.

12.   30 iunie

S-a ascuns printre hainele de pe un stander și, când alți cumpărători apăreau să vadă marfa, le striga ”BAU!”

13.  6 august

A desfăcut toate cutiile de carioca și creioane colorate din raionul de papetărie, probând toate culorile albastre și rupându-le vîrfurile, sub pretextul că nici una nu are nuanța perioadei albastre traversată de dumnealui.

14.   19 august

Când s-a făcut un anunț la stația de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea în poziție fetală urlând ”O, nu! aud din nou acele voci!”

Și, pe 20 august, ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat să vă interzicem accesul în hypermarket prin această scrisoare: a intrat într-o cabină de probă și, după un timp, a strigat foarte tare ”Hei! Nu este hârtie igienică în cabina asta!”, provocând leșinul angajatei noastre de pe raion.

Cu stimă,

X

Manager  

😀😀😀

 

( autor necunoscut. Textul circulă pe internet)

Etichete