Ea și El

Gesturi de modă veche pe care ni le dorim cu siguranță și astăzi

Ați avut vreodată sentimentul că nu aparțineți acestor vremuri? Că v-ar fi plăcut să vă nașteți într-o altă epocă? Eu cu siguranță am adesea acest sentiment. Sunt sigură că ați auzit de farmecul perioadei alb-negru și de cât de galanți erau bărbații acelor timpuri. Sunt gesturi considerate de modă veche dar pe care am dori să le readucem în viața noastră.

1. Îmbrăcați-vă drăguț. Ce înseamnă toate aceste trend-uri moderne? Pentru numele lui Dumnezeu, aveți grijă de look-ul vostru. Este adevărat că nu haina face pe om, dar prima impresie este foarte importantă!

2. Aduceți un mic cadou sau un buchet de flori. Nu cadoul în sine este important ci semnificația. Fie că ați cules personal florile din grădina mamei sau este vorba de ciocolata ei preferată, gestul este foarte romantic.

3. Alegeți un loc drăguț unde puteți dansa, în locul unui club gălăgios. Tentația zilelor noastre este să ieșim în spații moderne, dar gălăgioase, în care nu poți schimba două vorbe cu partenerul. Așa că hai să aducem înapoi perioada retro și să ne bucurăm de o seară de neuitat alături de o persoană specială.

4. Lasă telefonul deoparte. În primul rând este o lipsă de respect față de persoana de lângă tine. Am observat numeroase cupluri care se holbau la telefon continuu, în timpul unei cine, așa zis romantice. Vă rog frumos, nu vă transformați în astfel de cupluri!

5. Deschideți portiera mașinii pentru ea.  Evident, nu este obligatoriu, dar denotă un grad ridicat de respect.

6. Fii sincer în privința intențiilor tale. Discuții legate de perspectiva relației pot fi ușor incomode, în special dacă sunteți la început. Dar nu le evitați. Este înțelept să clafici, încă de la început, care îți sunt intențiile. Este o relație care poate avea viitor sau este doar un filrt care nu va duce nicăieri?

7. Invit-o într-un loc romantic. Cu siguranță v-ați creat anumite obiceiuri legate de ieșirile împreună. De ce nu încerci mai mult? Fă-i o surpriză și invit-o la un restaurant select, recent deschis, care știi că îi place.

8. Nu te aștepta la sex de la prima întâlnire. Fii atent înainte de a face acest pas! Când ai de a face cu o doamnă, ia-o ușor! Fiecare pas contează, așa că fii gentlman și nu o grăbi!

9. Spune ”Te iubesc!” doar atunci când simți cu adevărat acest lucru. În zilele noastre, oamenii nu mai acordă prea multă importanță sentimentelor. Nu rosti astfel de cuvinte ca și cum ar fi ceva banal. Haideți să redăm cuvintelor valoarea lor de altădată. Spune ”te iubesc!” doar atunci când simți acest lucru. Numai atunci, puterea acestor cuvinte este demonstrată.

10. Ține minte lucrurile care o fac fericită. Lucrurile mărunte care o fac, cu adevărat, fericită. Cum ar fi, să meargă la premiera filmului ei preferat, să știi care este băutura pe care o comandă de obicei, melodia preferată etc.

11. Fii punctual! Ultimul dar nu cel din urmă. Este nepoliticos să întârzii, în special în faza de început a relației. Fii un gentleman adevărat și vino cu câteva minute mai devreme.

Sursa: curiousmindmagazine.com