Ea și El

Femeile puternice nu acceptă jumătăți de măsură!

Noi, femeile puternice suntem o forță iar dacă nu suntem tratate cum se cuvine, nu avem nicio problemă în a spune direct ceea ce gândim și ceea ce poate provoca comportamentul tău îngrozitor.

1. Mai bine punem capăt relației decât să ne călcați în picioare. Nu este nicio șansă ca o femeie puternică să fie cu un bărbat care profită de ea. Dacă nu ești în stare să ne tratezi cu respect și ca pe egalul tău, mai bine pleci. Sau putem chiar noi să îți deschidem ușa și să îți arătăm drumul. Abia facem loc pentru cei care ne merită.

2. Avem lucruri mai bune de făcut decât ne pierdem timpul. Nu există absolut niciun motiv pentru care o femeie să accepte un bărbat care se poartă urât cu ea, iar acesta este un principiu fără de care nu putem trăi. Este în natura noastră să plecăm din locurile unde nu ne simțim bine. Nu contează cât de bine arată un bărbat, câți bani are sau cât de bun este la pat- dacă nu ne face să ne simțim fericite și protejate, poate pleca.

3. Nu suntem așa disperate. Dacă ne dorim neapărat un bărbat în viața noastră, ar trebui să scadem standardele și să acceptăm mai puțin decât am merita. Motivul pentru care femeile puternice sunt singure este acela că nu coboară ștacheta, orice ar fi. Mai bine singure și departe de o relație toxică decât să trăim nefericite toată viața.

4. Punem fericirea noastră pe primul loc. Avem o singură misiune în viața noastră, și aceea este de a fi fericite. Iar fericirea noastră depinde de ceea ce permitem sau nu să se întâmple în viața noastră. Nu este loc pentru un derbedeu. De ce ne-am întâlni cu un bărbat care nu ne tratează așa cum am merita?

5. Nu ne interesează scuzele. Scuzele sunt atât, doar scuze. Țineți minte! O femeie puternică și deșteaptă pe deasupra, își dă seama din prima când el încearcă să o păcălească. Suntem mai iscusite decât FBI.

6. Refuzăm să ne complacem într-o relație nesănătoasă. Dacă o relație nu ne face viața mai bună, atunci nu avem nevoie de o astfel de relație. Simplu.

7. Nu avem nevoie de un bărbat pentru a ne simți complete. Suntem minunate și complete așa cum suntem, iar a avea un bărbat în viața noastră este doar un bonus fericit. Pentru că, în fapt, nu avem nevoie de un bărbat. Ne permitem luxul de a face selecția cu grijă.

8. Ne cunoaștem valoarea. Știm ce merităm pentru că știm cât suntem de grozave. Ne iubim așa cum suntem și suntem mândre de ce femei puternice am ajuns și nu permitem nimănui să ne subaprecieze.

Sursa: bolde.com
Foto: wallstreetinsanity.com, recipesforbeautyandfun.com, forum.artinvestment.ru

Publicitate