Show TV

Femeia conduce!

De bună voie și nesilit de nimeni este în multe cazuri doar un vis frumos!

Bine cunoscuta vedetă de cinema, Mel Gibson, mărturisește că în casa sa soția comandă. „Pentru toate femeile sunt un Dumnezeu, însă pentru soția mea sunt un simplu slujitor“, spune actorul într-un interviu. In plus, starul adaugă: „Acasa la mine, persoana care dă ordine este soția mea Robyn. Imi lasă bilete de genul «spală și tu vasele». Evident, cuplul nu a rezistat.

John Lennon i-a cazut victimă lui Yoko, despre care se povestește că îi lăsa în drum excremente de pisică pentru a-i reaminti cine-i șeful. Considerată responsabilă pentru destrămarea trupei Beatles, Yoko a în­ceput să-l transforme şi să-l acapereze pe Lennon până într-acolo încât artistul îşi cam pierduse interesul pentru propriul copil.

Într-atât de adâncă a fost amprenta ei asupra lui, încât Lennon şi-a adăugat Ono în numele său. Devenise John Ono Lennon. Iar colegii de formaţie nu-l mai recunoşteau. Nu mai era el. Era el… şi Yoko. Me­reu. Le spunea băieților din trupă: «Bine, dacă facem asta trebuie să fie foarte clar că interviul trebuie să fie 50% despre John şi 50% despre mine».

Odată ce-a fost infidel, Justin Timberlake și-a spulberat orice putere în fața partenerei lui. S-a întors cu coada între picioare la frumoasa mamă a fiului său și i-a promis cu cerul și cu pământul că va face orice îi stă în putință pentru ca ea să fie fericită. Și așa a rămas pînă-n ziua de azi “Noi doi avem niște reguli bine stabilite. Prima regulă este că eu o fac pe ea să simtă că poate obține orice vrea de la mine. A doua regulă: chiar o las să obțină tot ce vrea de la mine. Și, surprinzător sau nu, funcționează! Suntem împreună și, mai important, suntem fericiți!”, a recunoscut chiar Justin.

Actorul american Arnold Schwarzenegger a fost obligat de soţie să renunţe la colecţia de busturi ale liderilor Uniunii Sovietice, pe care starul a început să o alcătuiască în anii ’90, relatează un portal de ştiri modene. Singurul bust pe care Maria Shiver i-a permis soţului să îl păstreze este cel al lui Lenin.

Alex Ferguson, managerul clubului de fotbal Manchester United, a ratat in 2007 ultimele meciuri de pregătire ale echipei sale din cauza soției, care i-a cerut să o ajute să se mute în noua lor casa, informeaza “The Sun”.

„I-am spus că am meci, dar nu a acceptat”.

Iată așadar, că și afară, tot femeia conduce!