Ea și El

Dragoste la vârsta a treia

Căsătoria este un pas important iar faptul că rata divorțurilor este foarte mare la Hollywood, le face pe multe vedete să aștepte până la o vârstă înaintată marea iubire. Iată câteva povești de dragoste ale vedetelor voastre îndrăgite

Se pare că cea de-a treia căsătorie a lui Harrison Ford a fost cu noroc. După două căsnicii eșuate, actorul a întâlnit-o pe Calista Flockhart, iar cei doi s-au căsătorit în 2010, când Herison Ford avea 61 de ani.

“Aveam 60 de ani când m-am îndrăgostit de Calista” a declarat Ford. ”Ceea ce m-a surprins cel mai mult a fost faptul că, la vârsta mea am reușit să mă implic într-o relație de lungă durată și să îmi iau un angajament serios. Am învățat de la copiii mei să învăț din greșelile mele și să mă implic.”

Drumul Barbrei Streisand spre fericire a fost lung. Ea la întâlnit pe James când amândoi aveau peste 50 de ani. Barbara Streisand consideră că pentru o căsnicie fericită este nevoie de bunătate și sinceritate, iar cei 2 parteneri trebuie să împărtășească totul unul cu celălalt.

Căsătoria poate fi minunată, spune Robert Redford. Celebrul actor s-a căsătorit cu iubita sa, în cadrul unui eveniment intim, la care au participat doar 30 de familii la vârsta de 72 de ani. Robert Redford consideră că o dată cu înaintarea în viață capeți o nouă perspectivă asupra vieții.

 

Melania și Donald Trump s-au cunoscut la o petrecere organizată în cadrul Săptămânii Modei de la New York în toamna anului 1998. Donald Trump avea, atunci, 52 de ani iar Melania Krauss doar 28. Potrivit unor zvonuri, ea ar fi refuzat la început să îi dea numărul de telefon, deoarece magnatul, a venit însoţit la acel eveniment. În cele din urmă, s-au căsătorit și au împreună un fiu de 11 ani, Barron. Acesta este al treilea mariaj pentru Donald Trump.

 

Patrick Stewart cunoscut pentru rolul Profesorului Charles Xavier din seria X-Men are 75 de ani. La vârsta de 73 de ani s-a căsătorit cu interpreta Suny Ozell, mai tânără cu 37 de ani.

Producătorul musical Tommy Mottola avea 52 de ani când s-a căsătorit cu Thalia. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au împrună 2 copii.

Viața a luat o turnură neașteptată pentru Paul McCarney, când după 30 de căsătorie, soția sa a murit răpusă de cancer. Câțiva ani mai târziu a redescoperit dragostea alături de femeia de afaceri Nancy Shevell, pe care a cerut-o în căsătorie la vârsta de 68 de ani.

Actorul și producătorul American Dick Van Dyke s-a căsătorit pentru a doua oară, la vârsta de 86 de ani, cu Arlene Silver care este mai tânără cu 46 de ani.

Una dintre cele mai cunoscute prime doamne ale Americii, “Jackie” Kennedy, s-a căsătorit la vârsta de 39 de ani cu magnatul grec Aristotle Onassis în vârstă de 62 de ani. Presa americană a atacat-o dur pentru această căsătorie, iar reputația lui Jackie a avut mult de suferit.

Sursa: huffingtonpost.com, Wikipedia, Disneyweddingpodcast