Ea și El

De ce nu le plac bărbaţilor femeile isteţe?

Cu cât eşti mai isteaţă, cu atât mai greu este să îţi găseşti pe cineva care să îşi dorească să se implice într-o relaţie cu tine. Te poţi întâlni cu diverşi dar de la un anumit punct relaţia nu mai avansează, în principal din cauza faptului că eşti prea profundă. Nu orice bărbat este suficient de puternic pentru a face faţă unei femei isteţe. Iată de ce:

1. O femeie isteaţă pune întrebări deştepte. O femeie deşteaptă va pătrunde adânc în viaţa ta şi îţi va pune întrebări la care probabil nu eşti pregătit să răspunzi. Chiar de la prima întrebare, va săpa adânc, îţi va adresa întrebări personale şi filozofice. Astfel de femei nu se mulţumesc cu discuţii superficiale.

2. O femeie isteaţă este sinceră. Prea sinceră. O femeie deşteaptă îşi ia integritatea în serios şi unul din lucrurile în care crede cu tărie este sinceritatea. Ea îţi va răspunde sincer la întrebări şi aşteaptă acelaşi lucru de la tine.

3. O femeie isteaţă ştie ce vrea. Sau pe cine vrea. Ea ştie de la început dacă îi place de tine sau nu şi nu are nevoie de prea multe întâlniri pentru a-şi clarifica sentimentele.

4. O femeie isteaţă îşi doreşte o relaţie serioasă şi profundă. Ea îşi doreşte conversaţii lungi despre viaţă, vrea să audă poveşti despre trecutul tău, vrea să îţi înţeleagă suferinţele şi vrea să adauge valoare vieţii tale. Ea vrea mai mult decât o simplă distracţie.

5. O femeie isteaţă nu se teme de intimitate. Ea nu se teme să se apropie de persoana iubită sau să îşi asume riscul de a fi rănită pe parcurs. Nu se teme că îşi pierde libertatea sau că va deveni vulnerabilă.

6. O femeie isteaţă te “citeşte”. Ştie cine eşti cu adevărat şi ce te face vulnerabil.

7. O femeie isteaţă caută consistenţă. Ea s-a săturat de comportamente puerile şi superficiale. Ea işi doreşte o relaţie serioasă şi profundă.

8. O femeie isteaţă este puternică. Ea pune pasiune în tot ceea ce face. Emoţiile ei sunt intense. La fel şi gândurile. Nu va fi niciodată nepăsătoare cu lucrurile care contează pentru ea. Dar nu orice bărbat este suficient de puternic să facă faţă unei astfel femei.

9. O femeie isteaţă ştie să iubească din tot sufletul ei. Dacă nu o iubeşti cu adevărat, ea va pleca. Ea nu ştie să se întâlnească ocazional sau să fie doar prietenă cu un bărbat pe care îl iubeşte cu adevărat.

10. O femeie isteaţă nu te aşteaptă. Ea nu va aştepta să îţi clarifici gândurile sau să privească comportamentul tău ezitant faţă de ea. Ea este puternică şi pasionată şi nu îşi va risipi emoţiile pe cineva care nu ştie să o aprecieze cu adevărat. Chiar dacă o femeie deşteaptă caută o iubire specială, ea nu se teme să fie singură până când îl va întâlni pe El.

Sursa: thoughtcatalog.com

Femei de 10 pe Facebook