Ea și El

De ce femeile inteligente nu au noroc în dragoste?

Să îți găsești adevărata iubire ține de noroc dar și de genul de persoană care ești. În timp ce unele femei se bucură de relații sănătoase, pentru altele este extrem de greu să îl găsească pe bărbatul mult visat.

În special, femeile puternice sunt cele care întâmpină dificultăți în viața amoroasă. Care să fie oare motivul? Sunt deștepte, frumoase și independente. În loc să sune grozav, efectul este exact invers. Iată de ce:

1) Este independentă iar visurile ei sunt principala sa prioritate.

Nu va face compromisuri. Are nevoie de spațiu și timp pentru a-și îndeplini dorințele. Dacă partenerul ei nu îi înțelege nevoile și devine o piedică în loc de sprijin, este posibil să aleagă visurile în locul bărbatului.

2) Iubirea nu este cel mai important lucru pentru ea.

A reușit încă de tânără. În timp ce femeile de vârsta ei erau preocupate de bărbați, ea s-a concentrat pe carieră. Pentru ea, dacă iubirea apare este ok. Dacă nu… este la fel de bine.

3) Este extrem de pretențioasă atunci când vine vorba de bărbați.

Este minunată. Este adorabilă. Viața ei a fost o luptă și știe cum să își îndeplinească singură visurile. Este selectivă în materie de bărbați. Are repulsie la idioți. Are nevoie de un bărbat care îi înțelege importanța muncii, pasiunile și visele.

4) Nu va accepta lipsa de respect a niciunui bărbat.

Își cunoaște valoarea. Nu depinde de nimeni. Prin urmare nu va accepta un comportament urât din partea partenerului. Preferă să trăiască singură decât să accepte un comportament inadecvat din partea unui bărbat.

5) Este greu să o păcălești.

Ea vede dincolo de minciună. Pentru ea nu există o a doua șansă. În momentul în care descoperă că a fost înșelată, nu va mai privi în urmă.

6) Este mult mai matură decât ceilalți.

Știe și înțelege mai bine decât ceilalți. Iar atunci când vine rândul ei să fie înțeleasă așteaptă același comportament și același nivel de maturitate. Dacă persoana de lângă ea este imatură, nu se va simți compatibilă și va păstra distanța.

7) Este unică… bine…  poate și puțin ciudată.

Se face remarcată în mulțime. Iar asta o face unică. S-ar putea să nu facă lucrurile pe care o femeie le face în general. De aici și unicitatea ei, care o face specială și care o definește. Pentru faptul că face lucrurile altfel decât majoritatea, poate fi percepută ca fiind ciudată, dar cei care o înțeleg, cu siguranță o vor găsi specială.

8) Nu va crește niciodată ego-ul bărbatului ei.

Prin felul ei independent de a fi, refuză să îi crească ego-ul bărbatului ei. Astfel, acesta ori renunță la orgoliul lui ori la ea. Nu există situație de compromis.

Deși pare extrem de greu să ai de-a face cu o astfel de femeie, tenacitatea și independența ei o transformă în cel mai bun partener pe care ți l-ai putea dori.

Sursa: themindsjournal.com

Uscatoare rufe