Ea și El

Cuvintele lui Brad Pitt, care au făcut omenirea să lăcrimeze: „Slăbirea puternică a Angelinei ascunde multe secrete…”

 

Hotărât lucru, deși oamenii le suie pe un piedestal, considerându-le ferite de frământările „lumești”, și vedetele au probleme, de multe ori la fel de mari ca și noi, oamenii obișnuiți.
Lumea întreagă a fost șocată de felul în care arată acum frumoasa de altădată Angelina Jolie. Actrița a slăbit într-atât de tare, încât unii și alții au început să vehiculeze diverse zvonuri dramatice, referitoare la motive dintre cele mai groaznice care ar fi dus la această incredibilă înfățișare. Însă declarația soțului său a tușat și a bucurat inimile tuturor:
” Soția mea este bolnavă. Ea s-a consumat foarte mult datorită The Jolie-Pitt Family Enjoys The Big Easyproblemelor de la muncă, dar și a celor din viața personală, incluzând aici și copiii. A slăbit foarte mult. Da, într-adevăr, este prea slabă. Și totul se datorează faptului că a plâns foarte mult. Angelina s-a confruntat cu dureri de cap groaznice, cu dureri de inimă, de plămâni, de coloană. Ea a fost foarte obosită. Aproape că nu dormea nopțile. Iar căsnicia noastră aproape că era distrusă.

Din frumusețea de odinioară a soției mele nu a mai rămas decât o umbra palidă. Acum are cearcăne mari în jurul ochilor și nu se mai îngrijește deloc de felul în care arată. Am crezut că toate astea ne vor despărți. Aproape că pierdusem orice speranță…
Dar, exact în momentul în care eram gata să renunț la tot, m-am încărcat brusc de o putere nebănuită și m-am hotărât să fac tot ceea ce trebuie și să nu uit că am avut alături cea mai frumoasă femeie de pe pământ.
imageEa a fost zeița frumuseții în întreaga lume și sunt foarte fericit că am fost singurul bărbat care a cucerit-o și care a dormit lângă ea.
Și, din acel moment, am început să-i dăruiesc în fiecare zi buchete de flori, îmbrățișări și săruturi, s-o copleșesc cu complimente și vorbe frumoase. Am încercat în permanență s-o bucur, să-i fac în fiecare zi surprize. Practic, pot spune că am trăit și traiesc pentru ea. Am vorbit foarte mult despre ea în public și, iată, acest lucru a funcționat. Soția mea a înflorit din nou și mi-am dat seama că ma iubește mai mult decât orice pe acest pământ. Chiar am fost surprins să constat cât de mult mă iubește. Și atunci am înțeles : femeile sunt altceva, decât o reflexie a noastră, a bărbaților.

image

 

Sursa: tutkryto.su

Foto: Famepictures Inc,

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate