Ea și El

Cupluri celebre care au descoperit secretul căsniciei fericite

Trebuie să fie o rețetă universală pentru armonia în familie. Femeide10.ro vă prezintă câteva povești ale vedetelor cu căsnicii fericite. Iată secretul succesului lor:

Barbra Streisand și James Brolin

Căsătoriți de 19 ani

Drumul Barbrei Streisand spre fericire a fost lung. Ea la întâlnit pe James când amândoi aveau peste 50 de ani. Barbara Streisand consideră că baza unei căsnicii fericite constă în bunătate și sinceritate, iar partenerii trebuie să împărtășească totul unul cu celălalt.

Barack și Michelle Obama

Căsătoriți de 25 ani

În spatele oricărui bărbat de succes se află o femeie puternică. Acest cuplu este probabil cel mai bun exemplu în acest sens. Înțeleapta Michelle este convinsă de faptul că o căsnicie este o slujbă cu normă întreagă și încurajează cuplurile să râdă și să se distreze împreună cât mai mult posibil și să nu meargă nciodată la culcare supărați, unul pe celălalt.

Meryl Streep și Don Gummer

Căsătoriți de 39 ani

John Cazale, iubitul lui Meryl Streep, a murit de cancer în 1978. actrița a rămas alăturide iubitul ei până la final. Sculptorul Don Gummer a fost alături de ea în acest moment dificil și a ajutat-o pe Meryl să depășească această tragedie. S-au căsătorit după 6 luni. Meryl Streep credecă cel mai important lucru într-o căsnicie este să îți asculți partenerul și să discuți toate problemele, inclusiv pe cele mărunte.

Colin Firth și Livia Giuggiolli

Căsătoriți de 20 ani

Actorul și producătorul de film sunt căsătoriți de 2 decenii. Când Colin este rugat să spună care este secretul unei căsnicii de durată, el spune că percepe căsătoria ca o cursă de alergare pe distanță mare, unde nu poți părăsi culoarul pe care ești. Cuplul încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, adaptându-și programul unul în fincție de celălalt.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith

Căsătoriți de 16 ani

Pierce este convins că dacă nu i-ar fi acordat suficientă atenție soției lui, ea nu ar fi acceptat această lipsă de respect și l-ar fi părăsit în cele din urmă. În viziunea cuplului, secretul unei căsnicii reușită constă în a îți respecta partenerul, fără a-ți dori să îl schimbi.

Matt Damon și Luciana Barroso

Căsătoriți de 12 ani

Chipșul actor nu s-a căsătorit cu o actriță sau un manechin, ci o chelneriță. Damon este fericit că pentru soția lui, familia este întotdeauna pe primul loc. El se consideră norocos cu o astfel de soție, și cel mai important într-o relație este să rămâi tu. Cuplul are ”regula celor 2 săptămâni”, ceea ce înseamnă că niciodată nu stau despărțiți mai mult de 2 săptămâni.

Cindy Crawford și Rande Gerber

Căsătoriți de 19 ani

Celebrul model și omul de afaceri s-au întâlnit în urmă cu 30 de ani, când Cindy nu era încăă cunoscută. Au avut o relație de scurtă durată, care s-a transformat într-o frumoasă prietenie. Modelul s-a căsătorit cu Richard Gere și a divorțat. Curând după aceea, Cindy și Rande au înțeles că erau făcuți unul pentru celălalt. ”Eu și Rande vom fi întotdeauna prieteni, indiferent ce s-ar întâmpla”, spune Cindy.

John Travolta și Kelly Preston

Căsătoriți de 26 ani

Când John și Kelly și-au pierdut fiul de 16 ani, în 2009, căsnicia lor părea că s-a sfârșit. Dar cuplul a reușit să depășească teribila pierdere și și-au salvat familia. Travolta a mărturisit că singurul lucru care l-a ajutat este să facă liste. Amândoi scriau, în fiecare zi, ce se întâmpla cu relația lor, apoi discutau și găseau soluții.

Kevin Costner și Christine Baumgartner

Căsătoriți de 13 ani

Actorul a trecut printr-un divorț foarte urât (cu 3 copii din prima căsătorie, 7 în total), și s-a asigurat că cei mai mici dintre copii nu vor trece prin ceea ce au trecut copiii mai mari în timpul divorțului. Kevin Costner este convins că cea de-a doua lui căsnicie este absolut stabilă. Actorul consideră că pentru acest lucru este absolut necesar să știi să spui ”Îmi pare rău!” chiar și atunci când crezi că ai dreptate.

Cate Blanchett și Andrew Upton

Căsătoriți de 20 ani

Dacă ne uităm la acest cuplu, întrebarea care ne apare în gând este: ”ce vede la el?” Unul dintre secretele căsniciei lor este faptul că au preocupări comune și aceleași viziuni asupra lumii, ceea ce îi ajută să nu se plictisească niciodată. De asemenea, ei nu au secrete unul față de celălalt, având inclusiv aceeași adresă de mail.

Bono și Alison Hewson

Căsătoriți de 35 ani

Bono și Alison s-au întâlnit când erau adolescenți. Iubirea lor din tinerețe s-a transformat într-o căsnicie de lungă durată. Cântărețul consideră că o familie are nevoie de un manager strict, iar soția lui este perfectă pentru acest lucru.

Nicole Kidman și Keith Urban

Căsătoriți de 11 ani

Nicole Kidman l-a întâlnit pe cântărețul australian de muzică country când încă suferea după divorțul dureros de Tom Cruise. A înțeles însă, foarte repede că vrea să își petreacă restul vieții alături de el. ”Pur și simplu ne iubim și suntem generoși unul cu celălalt.” Recent, Keith a postat o fotografie, însoțită de următorul mesaj: ”Au trecut 11 ani, dar pentru mine este ca și cum ai fi încă doar iubita mea!”

Sursa: brightside.me
Preview photo credit keithurban/instagram Shutterstock, East News AGENCY PEOPLE IMAGE/SIPA

Uscatoare rufe