Frumusețe

Cum scapă Sophia Loren de cearcăne? Un truc la îndemâna oricărei femei! 😉

 

   

Celebra actriță a intrat în istoria cinematografiei mondiale nu numai prin talentul său, ci și prin frumusețea sa, invidiată de toate femeile planetei. Chiar și la vârsta sa impresionantă de acum – 86 de ani! –  Sophia  Loren rămâne o femeie frumoasă și cochetă. 

Deși se spune că “obrazul subțire cu cheltuială se ține”, actrița susține că poți avea grijă de felul cum arăți și fără să investești în asta veri colosale!  

Generoasă din fire, Sophia dezvăluie frecvent din trucurile folosite de ea pentru a arăta atât de bine. Este și cazul informațiilor de mai jos, pe care vă invităm să le citiți și să le rețineți. 

Bunăoară, Sophia este dintotdeauna fana uleiului de măsline. Nu a oricăruia, ci a celui virgin organic, presat la rece. Ea îl consideră ca fiind unul dintre cele mai bune produse pentru ingrijirea pielii. 

Sophia Loren folosește uleiul cu pricina pentru a-și hidrata intens pielea. Iar când vine vorba de a alege o cremă sau o loțiune pentru piele, acestea trebuie să fie obligatoriu tot pe bază de ulei de masline. Alegerea nu este întâmplătoare. Se știe că acest tip de ulei are demonstrate  proprietati sale antioxidanta si contine miraculoasa  vitamina E.

Când era “pe val”, cum s-ar zice în oerioada sa de glorie absoluta (  anii 50 si 60) , Sophia Loren mai avea un truc : zdrobea frunzele de mentă, crea din ele o pasta pe care o aplica apoi pe pielea de sub ochi. De ce?  Pentru a indeparta afurisitele de cearcane, datorate filmărilor de noapte și, cu siguranță, si altor motive de nopți pierdute!😉.

Frunzele de mentă fiind un mizilic, în magazinele noastre, va sugerăm să apelați la încredere la trucul dezvăluit de frumoasa actriță. La urma urmei, cui îi plac cearcănele?