Ea și El

Cum să îți îmbunătățești relația în 7 zile

Mîine este luni… O nouă săptămână, un nou început. Chiar dacă aveți multe sarcini de rezolvat la serviciu, nu uitați de partener și de relația voastră. Păstrați-vă iubirea vie folosind aceste trucuri pentru un parteneriat minunat.

Luni

Acționează responsabil. Nu aștepta validarea nimănui, cunoaște-ți valoarea și fă față singură provocărilor. Ești singura responsabilă pentru dezvoltarea ta.  Nu îl implica pe partenerul tău în sarcinile de serviciu.

Marți

Fiți cei mai buni prieteni. Faptul că sunteți iubiți nu este suficient ca relația să dureze. Acordă atenție detaliilor legate de partenerul tău. Pasiuni și hobby-uri, scopuri și provocări. Respectă-i țelurile. Manifestă interes pentru viața lui și apreciază fiecare progres pe care îl realizează.

Miercuri

Observă lucrurile bune. De multe ori avem tendința de a ne concentra pe aspectele negative. Nu lăsa lucrurile la întâmplare. Identifică lucrurile pozitive și canalizează-ți atenția în această direcție. Apoi, asigură-te că îi vei spune partenerului tău, în mod regulat ceea ce apreciezi la el.

Joi

Acordă atenție lucrurilor mărunte. Ele sunt cele care dau culoare vieții. Faceți un efort și surprindeți-vă unul pe celălalt cu gesturi mici, precum: un compliment, o mângâiere, un mic cadou. Exprimă-ți afecțiunea regulat și generos.

Vineri

Funcționați ca o echipă. Relația voastră este un parteneriat, așadar trebuie să lucrați împreună. Impărtășiți-vă visurile și scopurile dar acceptați și părerile diferite. Respectați diferențele de opinie, în loc să vi le impuneți pe ale voastre. Acceptă influența partenerului și împărțiți controlul. Ascultă și găsește calea de mijloc.

Sâmbătă

Nu te teme de conflicte. Exprimă-ți părerile sincer, chiar și în privința unor lucruri serioase. Este firesc să apară neînțelegeri; important este modul în care le rezolvi. Calmează-te, apoi caută soluții.

Duminică

Găsiți timp pentru distrație. Creați-vă propriile obiceiuri de relaxare. Râdeți împreună, descoperiți lucruri pe care să le faceți împreună, cu plăcere. Celebrați iubirea în stilul vostru propriu.

Sursa: bodyandsoul.com.au

Femei de 10 pe Facebook