banner marshal garden
Ea și El

Cum reacționează corpul unei femei când nu are alături bărbatul potrivit?

Uneori, să iubești pe cineva nu este de ajuns dacă nu primești, la schimb aceeași iubire. Este ca și cum ai încerca să pornești la drum lung cu o mașină veche și stricată. Indiferent de eforturile pe care le depui, niciodată nu va funcționa. Timpul irosit alături de o persoană nepotrivită te împiedică să îl întâlnești pe cel care îți este destinat. Mai jos regăsiți câteva reacții ale corpului când te afli în compania bărbatului nepotrivit.

1. Zâmbești mai puțin  

Unei femei îi place să petreacă timp singură. Are nevoie de timp și spațiu pentru a se gândi la lucrurile care o fac fericită, la greșelile din relație și la ceea ce are de făcut. Imaginea familiei și a prietenilor îi aduce zâmbetul pe buze. Dar acest zâmbet îi dispare când se gândește la partenerul ei. Cumva, nu se potrivește cu lumea ei, cu imaginea pe care și-a creat-o despre bărbatul ideal.

2. Stima de sine este scăzută 

Alături de bărbatul nepotrivit, stima de sine este foarte scăzută. Încrederea în tine este complet distrusă și nu vei reuși să te bucuri de nimic. Sunt semnale de alarmă pe care organismul le dă pentru a te atenționa că nu ai întâlnit încă persoana potrivită.

3. Ești epuizată emoțional  

Uneori simți că nu mai găsești resurse să continui și singurul lucru pe care ți-l dorești este să lași totul în urmă și să fugi. Dar nu poți pentru că ești epuizată atât fizic cât și emoțional. Așa reacționează corpul tău alături de bărbatul nepotrivit. Cel potrivit ți-ar da energia necesară pentru a te revigora și a merge mai departe.

4. Te afli în faza de negare 

Mintea noastră este foarte diplomată, dar corpul este foarte sincer. Femeile își pun adesea întrebări despre viață și relația în care sunt implicate. Înainte de a lua o decizie, se gândesc de două ori și uneori au nevoie să se convingă singure că au dreptate. Este momentul când ele realizează că trupul încearcă să le vorbească. Iar acest lucru nu s-ar întâmpla dacă ar fi lângă bărbatul potrivit.

5. Te neglijezi  

Când te afli într-o relație, nu trebuie să uiți cine ești sau să te schimbi pentru a satisface dorințele partenerului. Dacă ești lângă bărbatul nepotrivit, vei descopei că pui nevoile lui pe primul loc. Dacă ai astfel de semnale, trebuie să pui capăt imediat relației pentru a nu îți pierde identitatea.

6. Ești martoră a relației, în loc să fi parte a relației  

Uneori, în viața de cuplu, pur și simplu lași lucrurile să se întâmple. Simți că ești legată de o persoană și nu există cale de ieșire. De câte ori este aniversarea voastră sau ziua lui, îi cumperi cadou pentru că trebuie, nu pentru că așa simți. Oricare ar fi motivele pentru care te complaci într-o astfel de relație trebuie să te eliberezi și să îți dai ocazia să îl întâlnești pe bărbatul care ți se potrivește pentru a fi cu adevărat fericită și împlinită.

Sursa: dailypositiveinfo.com

Femei de 10 pe Facebook