Ea și El

Cum păstrăm iubirea partenerului?

Cel mai greu lucru într-o relație este să păstrăm afecțiunea persoanei iubite. Chiar dacă pare greu, nu este imposibil. Dacă avem grijă, în mod constant să ne exprimăm sentimentele și atenția vom reuși să trezim interesul partenerului nostru și să se îndrăgostească în fiecare zi de noi. Mai jos regăsiți 5 lucruri care vă vor ajuta să păstrați iubirea partenerului.

1.Crezi în tine  

  • Nimic nu este mai atrăgător la o femeie decât încrederea pe care o are în ea, în frumusețea și în calitățile ei. Dacă ești conștientă de valoarea ta, partenerul tău va ști că se poate baza pe tine în momentele grele. Mai mult, el va aprecia la tine tăria și perseverența în momentele de cumpănă.

2. Ai încredere în partenerul tău

  • Când gelozia începe să vă domine relația, îndepărtați imediat acest sentiment. Dovedește-i partenerului tău că ai încredere în el, că și el, la rândul lui poate avea încredere în tine, nu doar ca un partener loial, ci ca o femeie care uneori se poate simți în nesiguranță și care se poate teme, inclusiv de eșec.

3. Empatizează

  • Pentru a cunoaște și înțelege pe cineva trebuie să fi ”ochi și urechi”. Capacitatea de a asculta este cheia spre cunoaștere. Încetează să te ai vaiți și nu te transforma în judecătorul partenerului tău. Evită să critici. Astfel îi demonstrezi iubitului tău că nu ești doar partenera lui, dar și prietenul în care poate avea încredere.

4. Fă-te înțeleasă

  • Așa cum menționam mai sus, pentru a înțelege trebuie să știi să asculți; dar în același timp trebuie să știi cum să te faci înțeleasă. Vorbește fără să strigi, fără disperare. Nu răsuci cuvintele, exprimă-te sincer și direct. Neînțelegerile generează numeroase probleme.

5. Relaxează-te

  • Admite că nu le știi pe toate și poți face chiar glume pe seama ta. Acest lucru îl va face să te iubească mai mult, zi de zi. zâmbetul tău va lumina cele mai întunecate zile și va relaxa cele mai stresante zile. Privește întotdeauna partea bună a lucrurilor și ajută-l și pe el să facă același lucru.

Fiecare bărbat este diferit iar dacă îți iubești partenerul vei învăța să descoperi ce anume iubește la tine. Cultivă calitățile de care este atras și încearcă să le îmbunătățești. Nu uita! Ai toate calitățile necesare pentru a-l face pe iubitul tău să te iubească.

Sursa: familyshare.com

Uscatoare rufe