Nutriție

Cu ADRIAN DAMINESCU, în bucătărie! 😉

Adrian Daminescu este o minune de om! Dincolo de faptul că este una dintre cele mai bune voci masculine ale momentului, in România ( și nu este numai părerea mea, care ar putea fi subiectivă, încălecată fiind de decenii de prietenie! ) , este și un un cu har, un excelent povestitor, un om cu simțul umorului și cu o experiență de viață ce naște nesfârșite povești la o imaginară “gură a sobei”. 

Nu sunt sigură însă câți dintre voi știu că artistul  este și un excelent…bucătar! 

O solicitare a mea, de a-mi trimite câteva din gândurile sale “culonare”, împachetate într-un minut de filmare ( pentru o ediție viitoare a emisiunii “Femei de 10, bărbați de 10” ) s-a soldat cu…un film întreg, spumos și – culmea! – făcut de însuși intervievatul! 

Intre minutul solicitat și cele ….peste 40, trimise mie de Adrian, era o diferență cam consistentă, așa ca, nevrând să las bunătate de material nedifuzat, am ales varianta revistei noastre. Mai ales că, printre cititoare ( și cititori! 😉) există destule fane ale lui Adrian Daminescu și la fel de multe, interesate în arta culinară. Iar de la “buvatarul” nostru, vă asigur, fiecare avem destule de învățat! 

Așa ca, dați click și intrați în….bucătăria artistului Adrian Daminescu! 

https://youtu.be/OpRPQH9PpDE 

Sursa foto: cancan.ro 

Uscatoare rufe