banner marshal garden
Show TV

Cele mai romantice gesturi din istorie

Pentru că mâine este Sfântul Valentin, vă prezentăm 9 dintre cele mai romantice gesturi din istorie.

1.Marilyn Monroe şi Joe Dimaggio
3120 buchete de trandafiri în 20 de ani

Chiar dacă mariajul lor nu a durat decât 274 de zile, jucătorul de baseball Joe DiMaggio i-a rămas devotat îndrăgitei Marilyn Monroe. Nu s-a recăsătorit niciodată, iar după moartea celebrei actriţe, i-a trimis trandafiri roşii la mormântul din Los Angeles, de 3 ori pe săptămână, timp de 20 de ani.

2. Edward VIII şi Wallis Simpson

Eduard VIII a devenit rege al Angliei în 1936. Dar în decembrie, acelaşi an s-a îndrăgostit de o americancă căsătorită, pe nume Wallis Simpson. El a fost nevoit să aleagă între ea şi tron şi a ales-o pe ea. Wallis a divorţat şi s-au căsătorit anul următor.

3. Brigitte Bardot şi Gunter Sachs

Brigitte Bardot a fost fără doar şi poate sex-simbolul anilor 60. Pentru a o cuceri, Gunter Sachs a închiriat un elicopter pentru a-i trimite sute de trandafiri roşii la vila actriţei de pe Riviera franceză. A funcţionat întrucât cei doi s-au căsătorit în 1966.

4. Clark Gable şi Carole Lombard

Clark Gable a fost unul dintre cele mai mari sex simboluri ale Hollywood-ului la începutul anilor 30. În 1936, la prima lor întâlnire, Carole Lombard i-a cumpărat un Ford, modelul T, la mâna a doua, însoţit de următorul mesaj: „You are driving me crezy” (Mă înebuneşti!). S-au căsătorit 3 ani mai târziu.

 

5. Paul McCartney şi Linda

Privirile lor s-au intersectat într-o încăpere aglomerată, în 1967 iar Paul McCartney a declarat că a fost dragoste la prima vedere. S-au căsătorit în 1969, şi-au crescut cei 4 copii împreună şi nu au petrecut nici o noapte unul departe de celălalt până la moartea Lindei în 1998. Paul declara: „întotdeauna am privit-o pe Linda ca pe prietena mea. Aşa am început relaţia în anii 60, ca simplii prieteni. De câte ori lucram până noaptea târziu, în diverse locuri nu m-am gândit niciodată: să rămân peste noapte la hotel sau să merg acasă la Linda? Întotdeauna am ales să merg la ea, îmi plăcea pur şi simplu să stau cu ea.”

6. Conducătorul indian Shah Jahan şi soţia lui

Conducătorul indian Shah Jahan a fost aşa distrus de moartea soţiei sale, Mumtaz Mahal – care a murit la naşterea celui de-al paisprezecelea copil, încât a solicitat 20.000 de muncitori şi 1000 de elefanţi pentru a construi mormântul său, ca simbol al iubirii lui nemuritoare. Este adevărat că a durat 22 de ani construirea lui, dar astăzi este una dintre cele mai faimoase şi recognoscibile clădiri din lume – Taj Mahal.

Dar în zilele noastre? A murit romantismul? Am putea spune că nu tocmai…

Când Beyonce a împlinit 29 de ani, Jay-Z i-a cumpărat o întreagă insulă pe coasta Floridei, în valoare de 20 de milioane de dolari.

 

În 2011, la vârsta de 17 ani, Justin Bieber a închiriat întreg Stadionul Stamples Center din Los Angeles, cu o capacitate de 20,000 locuri pentru ca el şi iubita lui de atunci, Selena Gomez să poată lua cina la lumina lumânărilor. Apoi au vizionat filmul Titanic, proiectat pe un ecran mare doar pentru ei doi.

Ben Affleck i-a cumpărat lui Jennifer Lopez cel mai scump capac de toaletă din lume în 2002. El a cheltuit 105,000 dolari pentru a-i acoperi capacul cu diamante, rubine şi safire. Jennifer Lopez a declarat că nu a crezut niciodată că va spune aşa ceva despre un capac de toaletă dar este aproape o operă de artă.

Sursa: 9gag.com

Femei de 10 pe Facebook