Show TV

Cele mai incredibile scene de gelozie

http://www.shutterstock.com/

1. Atunci când descoperi poze cu persoana iubită sarutând pe altcineva, ajungi inevitabil la despărțire, însă un soț gelos din Arabia Saudită a luat lucrurile prea în serios. El a divorțat după ce a descoperit pe retelele de socializare o poza in care soția lui săruta un… cal.
Soția a declarat că divorțul nu a făcut-o să regrete faptul că a sărutat calul și nu este supărată că s- a despărțit de un bărbat care nu face diferența între oameni și animale. Ea a declarat chiar că este foarte mândră de poza care exprimă dragostea ei pentru caii din rasă pur sânge arab.

2. Debbi Wood din Marea Britanie este așa de geloasă pe partenerul ei, încât a cumpărat un detector de minciuni și își testează partenerul ori de câte ori acesta pleacă de acasă. Ea îi verifică telefonul, mail-urile, situația contului din bancă de câteva ori pe zi pentru a găsi dovezi de infidelitate. Steve, care a început să se întâlnească cu Debbie în 2011 este monitorizat inclusiv atunci când se uită la televizor sau în reviste în care apar femei.

3. Miami este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Statele Unite ale Americii. Dar pentru un tânăr, să își vadă iubita mergând singură în vacanță, întrucât el nu dispunea de banii necesari a fost de gând de neacceptat. Astfel, el a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a face rost de bani să își însoțească iubita și a se asigura astfel că nu îl va înșela. Prather și-a făcut public planul original pe site-ul său și a reușit să strângă 360 de dolari în 8 zile. Cei doi au mers împreună în vacanță, i-au ținut la curent pe cei interesați postând pe rețelele de socializare poze din vacanță. Grație celor care au contribuit la strângerea banilor, relația dintre cei doi a rezistat… Cel puțin până în primăvara lui 2016.

4. Un bărbat a fost forțat să aleagă între actuala iubită și fosta iubită geloasă după ce, amândouă au sărit în apă pentru a verifica pe cine va salva bărbatul.

Când Wu Hsia s-a despărțit de iubita sa, timp de 3 luni aceasta l-a urmărit și a încercat să îl convingă să se reîntoarcă la ea. Pentru a clarifica situația și a evita discuțiile cu actuala parteneră, Wu a decis să se  întâlnească toți trei. Numai că discuția a degenerat iar tânărul s-a trezit într-o situație complicată. Pentru a verifica pe cine iubește mai mult cele două tinere au sărit în apă așteptând să vadă pe cine va salva.
Wu l-a sunat pe fratele său pentru a o ajuta pe fosta iubită iar el a sărit în apă și a salvat-o pe actuala iubită.

5. Fostul iubit gelos doarme pe scări pentru a -i ămpiedica pe rivali să îi viziteze fosta iubită.
O femeie din Zimbabwe a făcut plângere penală fostului iubit întrucât acesta dormea în fața ușii ei, în fiecare noapte pentru a-i împiedica pe noii iubiți să o viziteze. Tânăra a declar că fostul iubit o agresează verbal și fizic ori de câte ori se întoarce acasă. Gwebe a negat însă acuzațiile.

 

6.Un bărbat gelos i-a spart laptop-ul iubitei după ce a descoperit o poză „suspectă” pe pagina ei de Facebook și a presupus că ar avea o aventură … doar că poza era a lui Mitt Romney
Când Gray i-a spus lui Turpin că de fapt este canditatul republican la președinție, bărbatul a refuzat să o asculte iar violența verbală s-a transformt în agresiune fizică. A fost acuzat de violență domestică și închis.

 

7. În martie 2015, un tânăr din Bronx care îi scria șefului un mesaj în care anunța că va întârzia a fost înjunghiat de iubita lui geloasă, care a crezut că acesta îi scria altei femei. Valentin Cruz a decedat la spital iar tânăra a fost arestată.

Mâine, în emisiunea Femei de 10, bărbați de 10, de pe TVR2, Nico și Ion Haiduc vor completa, cu propriile experiențe gesturile de gelozie.

Sursa: oddee.com
Sursa foto: shutterstock.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.