Ea și El

Ce este căsătoria?

12 lucruri care definesc o căsnicie:

1. Căsătoria înseamnă exprimarea celor mai intime și profunde sentimente. Sexual. Emoțional. Relațional.

2. Căsătoria înseamnă să ai spatele asigurat. Întotdeauna. Și tu să fi sprijinul lui, la rândul tău. Și în același timp să fi independent.

3. Căsătoria înseamnă să te fi exprimat liber în cele mai grele momente, iar el încă să te mai iubească. Să ai sentimentul de siguranță și recunoștință.

4. Căsătoria înseamnă să vă amuzați de aceleași și aceleași glume mereu. Sau o întâmplare veche, pe care o povestiți de nenumărate ori și de fiecare dată râdeți cu aceeași poftă, până vi se taie respirația.

5. Căsătoria înseamnă să plângeți împreună.

6. Căsătoria înseamnă să nu poți concepe viața fără partenerul tău.

7. Căsătoria înseamnă să te enerveze lucrurile care te-au enervat întotdeauna. Care te vor enerva întotdeauna. Și totuși să le tolerezi pentru că sunt balansate de multe alte lucruri bune.

8. Căsătoria înseamnă să nu mai ai răbdare și să numeri minutele până ajungi acasă pentru a împărtăși lucruri banale cu partenerul.

9. Căsătoria înseamnă să îți dorești ca tu să fi cea bolnavă, nu el.

10. Căsătoria înseamnă uneori certuri. Încearcă să înveți să lupți corect. Să îți ceri scuze. Să asculți. Să înveți. Să găsești soluții.

11. Căsătoria înseamnă vulnerabilitate. Înseamnă să dai altcuiva posibilitatea să te rănească sau să te dezamăgească. Dar, în același timp să îi dai ocazia să îți aducă zâmbetul pe buze, să te facă extrem de fericită.

12. Căsătoria este o promisiune. Înseamnă să faci față celor mai grele momente pe care le-ai întâlnit vreodată în viața ta. Căsătoria este locul în care te poți împlini.

Sursa: huffingtonpost.com

Uscatoare rufe