Show TV

Ce au fost și ce-au ajuns! Viața bate filmul!

Sunt artiști care au ajuns celebri, bogați și cu toate astea au renunțat la tot pentru o viață cât se poate de normală. Iată ce au fost și ce au ajuns:

Arnold Schwarzenegger a trecut prin două schimbări majore: prima când a schimbat statutul de culturist înflăcărat cu cel de actor iar a doua  schimbare când a renunțat la faima de actor pentru a deveni guvernator al statului California.

Goldie Hawn și-a încheiat socotelile cu Hollywood-ul și își dedică timpul unei activități mult mai educative. De când a înființat Fundația Bright Light, Goldie își concentrează atenția pe educația emoțională, mentală și socială a copiilor, în speranța de a aduce lumină minții lor tinere, agresive și sensibile.

Celebrul actor Sylvester Stallone a devenit, mai nou, designer de stilouri de lux. El a lansat, în colaborare cu o firmă italiană, o ediţie limitată de stilouri, care costă nu mai puţin de 5.000 dolari bucata. Stilourile sunt suflate cu argint şi aur de 18 carate şi încrustate cu pietre preţioase.

Fostul jucător de la Manchester United, Leeds sau Bordeaux, Eric Cantona este preocupat mai nou de cinematografie.  Cantona nu este singurul fotbalist renumit care a jucat în filme. David Beckham sau Pele au apărut de asemenea în pelicule de succes.

Când Vanilla Ice era în mare vogă și-a cumpărat câteva proprietăți cu banii câștigați. Iar lucrul acesta i-a dat o idee: Artistul a lansat un site imobiliar care să-i ajute pe investitorii aspiranţi cum să cumpere case şi să facă bani. Acum este un investitor imobiliar de succes iar trecerea de la hip-hop la imobiliare a uimit cu siguranță pe multă lumea.

Spre deosebire de colegii lui care au renunțat la celebritate pentru a-și urma pasiunile tenorul Andrea Bocelli a procedat exact invers. Deși a absolvit facultatea de drept și a practicat o perioadă cu succes meseria de avocat  Bocelli a știut că vocea lui este deosebită și și-a urmat destinul. ”Dacă ai un dar ești obligat să îl împărtășești cu cei din jur”

 

Uscatoare rufe