Sănătate

Ce-ar fi să ne detoxificăm intestinul gros? 😉 Iată o rețetă simplă, pentru acasă!

 

Sindromul intestinului iritabil, constipația cronică și alte probleme ale tractului digestiv vă sunt binecunoscute și vă chinuie, pe multe dintre voi. Pentru ca intestinul gros să funcționeze “conform fișei postului”, trebuie să-l menținem în starea lui normală. În acest sens, vă oferim cea mai simplă rețetă din lume, de încercat acasă! Evident, avem în vedere exclusiv produse naturale! 

Așadar, mărul , sarea de mare, ghimbirul și lămâia – în acțiune! 

Iată ce aveți de făcut :

  • Pregatiți o crăticioară, un pahar și o lingurăвозьмите к
  • Puneți, în crăticioară, 100 ml apă și încălziți-o
  • Turnați apa în pahar, adăugați o jumătate de linuriță de sare de  mare și amestecați bine
  • Adăugați o jumătate de pahar de suc natural de mere, o linguriță de suc de ghimbir si doua linguri de suc de lămâie. Amestecați totul foarte bine. 

O astfel de băutură trebuie consumată de trei ori pe zi : dimineața – pe stomcul gol, la prânz – înainte de masă, iar apoi în ultima parte a zilei. 

În paralel, trebuie să aveți grijă ce mâncați.  La prânz, consumați hrană ușoară și sănătoasă, gen legume coapte, pește. Pe timpul zilei trebuie să beți cca 6 pahare de apă la temperatura camerei, iar către orele 17, cantitatea de apă consumată poate fi diminuată.  

Sarea de mare ajută organismul să scape cât mai repede de toxine și îmbunătățește funcționarea aparatului digestiv. Mărul, ghimbirul și lămâia păzesc organismul de acțiunea toxinelor , stimulează funcționarea interstinului gros și previn balonarea.  

   Acest mod de a vă detoxifia intestinul gros este sigur și eficient. Însă dacă aveți o stare generala proastă, e bine să vizitați un doctor. Cu atât mai mult dacă sunteți însărcinate. 

Sursa : xochu-vse-znat.ru