Copii și tineri

Câte puțin din mintea proaspeților bărbați

Majoritatea noastră, a fetelor din ziua de astăzi, ne  întreabăm:  “oare ce-o fi în mintea lui ?”. Oare , oare , oare…întrebări destul de simple la prima vedere , dar nu și pentru a fi puse unui baiat , pe care-l privești cu acea putere feminina atunci când i le adresezi. Este clar că se va pierde în propriile emoții!
Voltaire spunea ca “ nu este de ajuns să cucerești , trebuie sa înveți să seduci”. Cum ajung însă băieții din zilele noastre să cucerească o fata? Ard de curiozitate, așa că am ales să întreb câțiva băieți cu vârste diferite,  care considera ei că ar fi cea mai sigură metodă pentru a cuceri o fată?

andrei-cAndrei C.
Consider că daruirea florilor face o fată să te placă și cu ajutorul lor poți câștiga și o a doua întâlnire.

 

 

 

 

marco-marconiMarco Marconi
După părerea mea,  trebuie să- i acorzi multă atenție unei fete , să o pui mereu pe primul loc , să o faci să se simta specială și desigur să o respecți.

 

 

 

peev-maximilianPeev Maximilian
Cel mai important lucru pentru a cuceri o femeie este să o faci să se simtă femeie. Vei ști că ai cucerit-o  abia când îi scoți în  evidență feminitatea ei angelică. Cum ajungi la aceasta destinație necunoscută? Prin atitudine , limbaj, comportament și stilul diferit de a fi. Mintea femeii este nemarginită,  asemenea cosmosului, de aceea nu există o lege generală a seductiei , toate ființele acestea fermecătoare ale naturii, fără de care bărbații nu pot trăi,  sunt diferite…și totuși asemănătoare. Femeia este un paradox , de multe ori contrazicându-se pe sine , dar Freud spunea , “Femeia nu trebuie înțeleasă , ci iubită”.

denis-neferuDennis Neferu
Nu este greu să cucerești o fată , trebuie doar să fii politicos și să  i te arăți așa  cum eștii tu de fapt;  și foarte important…body language!

 

 

 

boban-constantinoviciBoban Constantinovici
La primele întâlniri cred că vorbele frumoase și gesturile de tandrețe o vor cuceri. Pe parcurs,  ține totul de respect si de cât timp ești dispus să-i oferi unei fete.

 

 

 

bogdan-stanoevBogdan Stanoiev
Nu cred că există o ‘cea mai sigură metodă’ de a cuceri pe cineva , ține mai mult de femeia respectivă , ce anume iși dorește și care este modelul ei de bărbat , însă cred că o femeie de calitate va aprecia întotdeauna un bărbat  educat și cu bun simț , iar dacă are și o mică bucată de romantism în el , cred că are de câștigat pe termen lung.

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Aș vrea sa-l cunosc si eu pe baiatul in maieu negru. Imi puteti da, vă rog, adresa lui de mail? Multumesc!

  • In mintea bărbaților e un singur lucru, dar mi-e rușine sa-l spun! Degeaba o dau ei cu romantismul si florile! Niste prefăcuti!