Diverse

Care ușă duce către Fericire?

Aruncați o privire la imaginea de mai sus și fiți atenți la formă, culoare și alte detalii. Care este în opinia voastră ușa care va aduce mai multă fericire după ce îi treceți pragul?

Dacă alegeți să deschideți ușa albastră înseamnă că:  

Sunteți o persoană care mai mult oferă decât cere. Sunteți considerat salvatorul grupului de prieteni din care faceți parte. Preferați să fiți înconjurat de prieteni puțini dar buni, decât să vă deschideți inima în fața tuturor și să sfârșiți prin a fi rupt în 1000 de bucăți.

Dacă ați ales această ușă înseamnă că sunteți loiali, sinceri și de încredere. Vă place să lucrați în liniște și pace pentru a avea energie să faceți față situațiilor dificile. Vă ascundeți în spatele unei imagini dure, dar în realitate sunteți o persoană iubitoare și veselă. O dată ce ați găsit ceea ce căutați, vă găsiți liniștea.

Dacă alegeți să deschideți ușa mov înseamnă că:  

Puterea și gloria sunt cele mai importante pentru voi. Vă place să controlați totul, sunteți hotărâți și cu o voință de fier. De aceea, cei din jur se simt intimidați de voi. Sunteți însă persoane bune care merită iubire și devotament. Ca partener de viață, aveți tot ceea ce vă trebuie: sunteți misterioși puternici, seducători…    

În fața unei probleme aveți nevoie doar de câteva secunde pentru a vă găsi curajul de a merge mai departe. O dată ce l-ați găsit, nimic nu vă mai stă în cale.

Dacă alegeți să deschideți ușa roșie înseamnă că:  

Sunteți o persoană energică și populară în cercul de prieteni. Oamenii sunt atrași de spiritul vostru, de energia, de atitudinea voastră pozitivă și de personalitatea voastră veselă. Sunteți persoane luptătoare și vă place să fiți respectati și apreciați pentru ceea ce faceți. În ciuda stilului vostru ușor agresiv sunteți cu picioarele pe pământ și înțelegători.

În relațiile cu cei aproiați, prieteni sau membrii ai familiei sunteți sursă de energie, căldură și iubire. Sunteți o persoană sexy și un iubit mult este medie. Până la urmă, roșul este culoarea pasiunii, a puterii și energiei, nu-i așa?

Dacă alegeți să deschideți ușa bufniță înseamnă că:  

Sunteți curioși și într-adevăr unici. Altfel, nu ați fi ales ușa cu elemente atât de rare, nu-i așa? Transmiteți tuturor o energie pozitivă, unicitate și independență.   

Aveți o inimă mare și o personalitate caldă, astfel încât, nu este de mirare că prietenii și familia vă iubesc atât de mult. Inutil să spunem că și voi îi iubiți și apreciați, la rândul vostru!

Persoanele de sex opus se simt atrase de voi, ceea ce nu este de mirare, având în vedere frumusețea, bunătatea și încrederea în forțele proprii de care dați dovată. Bufnița este asociată cu persoane cărora le place să fie eroi, ca urmare a altruismului lor.

Sursa: seizepositivity.com

 

 

Etichete